Unesite pojam vaše pretrage

Turnir u stonom tenisu

Dva dana, 14. i 15 decembra u prostorijama studentkog doma upriličen je turnir u stonom tenisu. Učešće je uzelo 25 studenata i studentica, koji su se takmičili u kategorijama.

U muškoj konkurenciji prvo mjesto je osvojio hfz. Adem Sinanović, drugo mjesto pripalo je Avdi Hodžiću, te treće mjesto Nuru Mehiću.

U ženskoj konkurenciji prvo mjesto je osvojila Sarah Arnautović, drugo mjesto Elda Šabanović, te treće mjesto hfz. Ima Ogrešević.

Pobjednicima su upriličene simbolične nagrade. Cilj ovog turnira je bio da se studenti uz sportski duh zabave, te međusobno bolje upoznaju. Čestitamo pobjedinicima ali i svim učesnicima koji su dokazali da među brojnim aktivnostima i one sportske zauzimaju svoje mjesto.

Iz kategorije izdvajamo

Noć poezije sa Sarajevkim John Doe

"Ali u njoj se, kao u meni, vode tihe i nepremostive bitke, i oboje kao da u svakom trenutku, lebdimo ...

24 Januara, 2022

Mini škola kodiranja iz 'web development'-a

U organizaciji Fondacije Izvor nade, u protekloj sedmici održana je Mini-škola kodiranja za srednjoškolce širom Bosne i Hercegovine. Na školu ...

16 Januara, 2022

Muhamed Duraković u Jutarnjem programu TVSA

Uz smještaj, Fondacija nam daje podršku kroz mnogobrojne aktivnosti, projekte i mentorstvo, čime obogaćuje i olakšava naše studijske godine, riječi ...

11 Januara, 2022