Unesite pojam vaše pretrage

Studenti Studentskog doma “Izvor nade“ posjetili Hercegovinu

Studenti Studentskog doma “Izvor nade“ posjetili Hercegovinu, mart 2017

Studenti Studentskog doma “Izvor nade“ posjetili Hercegovinu, mart 2017

Grupa studenata Studentskog doma “Izvor nade“ vikend je iskoristila za posjetu Hercegovini. Tako je subota iskorištena za posjetu gradovima Mostar, Blagaj i Počitelj.

Fondacija “Izvor nade“ u svom programu rada značajan prostor poklanja posjetama bosanskohercegovačkim gradovima, posebno iz razloga što posjete studentima omogućavaju da naprave kratke pauze u učenju i pripremanju zahtjevnih ispita.

“Lijepo vrijeme je bilo jedan od razloga zašto smo se u ovom periodu godine odlučili za posjetu Hercegovinu. Ništa manje značajan razlog nije historijska pozadina gradova koju smo djelimično pokušali prezentirati studentima. Cilj je svakako bilo i druženje studenata jer je ovo izvrsna prilika da se oni međusobno bolje upoznaju“, kazao je Nermin Veladžić, koordinator za rad sa studentima u Studentskom domu “Izvor nade“.

Emir Rujević, stipendista Fondacije “Izvor nade“ kaže kako je impresioniran posjetom Hercegovini.

“Ova posjeta se desila u pravom momentu, baš u vrijeme kada se proljeće budi. Impresioniran sam ljepotama Hercegovine. Prvi put sam u Hercegovini, i zaista njene ljetpote zaslužuju da ih studenti ali i drugi ljudi posjete. Topla preporuka studentima da posjete Mostar, Blagaj i Počitelj, uživaju u ribljim specijalitetima na rijeci Buni te skokovima skakača sa Starog mosta u Mostaru“, kazao je Rujević.

Studenti Studentskog doma “Izvor nade“ posjetili Hercegovinu, mart 2017

Iz kategorije izdvajamo

Podijeljeno 1383 iftara i dječija paketića u devet općina

U Fondaciji Izvor nade osjećamo se zahvalno i ponosno, što 12. godinu za redom, zajedno sa Vama i sa našim ...

13 Maja, 2021

Akcija Iftari 2021 - Jer Brinemo!

Dragi donatori, stipendisti, aktivisti i prijatelji fondacije Izvor nade, dozvolite na početku mjeseca Ramazana da uputimo dove Svevišnjem da ovaj mjesec ...

29 Marta, 2021

Drugi ciklus treninga za mentorice i mentore

Treninzi vršnjačkog mentorstva u fondaciji su prilika za unapređenje životnih vještina, motivacije i kvalitetne relaksacije. Kad su u pitanju programi na ...

2 Marta, 2021