Unesite pojam vaše pretrage

sikiş mobil porno

Studenti Fakulteta elektrotehnike iz Tuzle u posjeti Fondaciji “Izvor nade“

Posjeta studenata Fakulteta elektrotehnike iz Tuzle

Fondacija za unapređenje obrazovanja i kulture “Izvor nade“ sinoć je u studentskim domovima u Sarajevu ugostila studente Elektrotehničkog fakulteta iz Tuzle.

Studenti su tokom jučerašnjeg dana boravili u posjeti Elektroprivredi Bosne i Hercegovine, dok će danas obići postrojenja Hidroelektrane u Jablanici.

Adis Nukić, predsjednik Udruženja studenata Fakulteta elektrotehnike Tuzla, izrazio je zahvalnost na iskazanom gostoprimstvu.

“Preporuku za posjetu vašoj Fondaciji dobili smo od prijatelja iz Tuzle. Svaki način da se olakša studentima, pa i kroz ovakve posjete, je hvale vrijedan. Na sastanku s direktorom Fondacije upoznali smo se s aktivnostima koje su u toku kao i s mogućnostima apliciranja na stipendije ove Fondacije“, kazao je Nukić s kojim na stručnoj ekskurziji nalazi 20 studenta i studentica.

Nukić je kazao kako ih danas očekuje boravak u Jablanici, a nakon toga i posjeta Splitu gdje će obići postrojenja vjetroelektrane “Kamensko“.

Studentice Fakulteta elektrotehnike iz Tuzle boravile su prostorijama Ureda Fondacije "Izvor nade" u Nedžarićima
Studentice Fakulteta elektrotehnike iz Tuzle boravile su prostorijama Ureda Fondacije “Izvor nade” u Nedžarićima

Tarik Agetović, direktor Fondacije “Izvor nade“ zahvalio se gostima iz Tuzle na posjeti te izrazio nadu da će stručna ekskurzija biti od koristi za buduće inžinjere elektrotehnike.

“Fondacija je, kao i do sada, otvorena za studente i dobronamjerne ljude. Drago nam je da možemo biti od koristi u povodu realizacije ove stručne ekskurzije“, kazao je direktor Agetović.

Ženska grupa boravila je u Uredu Fondacije “Izvor nade“ koji se nalazi u Nedžarićima.

Iz kategorije izdvajamo

Posjeta djece iz Konjevic-Polja 19.6.2019a

Učenici iz Konjević-Polja gosti Fondacije “Izvor nade“

  Učenici s područja Konjević-Polja danas su, u pratnji predstavnika Vijeća roditelja,  posjetili Studentski dom “Prof. dr. Fikret Hadžić“ u Sarajevu. Učenici, ...

19 Juna, 2019

85 učenika iz Potočara posjetilo Fondaciju "Izvor nade"

Fondacija "Izvor nade" danas je u Studentskom domu "Prof. dr. Fikret Hadžić" u Sarajevu ugostila učenike Područne škole "Potočari". Učenici su ...

18 Juna, 2019
Posjeta maj 2018 MIZ Bos Brod a

Djeca s područja MIZ Bos. Brod u posjeti Fondaciji “Izvor nade“

Fondaciju “Izvor nade“ i istoimeni studentski dom jučer su posjetila djeca s područja Medžlisa Islamske zajednice Bos. Brod. Domaćin ovoj ...

7 Maja, 2018