Unesite pojam vaše pretrage

Radio BIR i BH Radio 1 “uživo“ izvijestili o fotokonkursu Fondacije “Izvor nade“

radio-bir-i-bh-radio1

Raspisani fotokonkurs pobudio je značajan medijski interes u Bosni i Hercegovini, a vijest o raspisanom fotokonkursu prenijelo je preko 20 portala.

Medijski prostor za fotokonkurs među prvima je ponudio Radio BIR koji je za svoje slušaoce obezbijedio javljanje uživo u jutarnjoj emisiji emitovanoj 5. novembra.

U razgovoru za Radio BIR, PR Fondacije “Izvor nade“, Amel Duranović istakao je najznačajnije projekte realizirane u posljednja tri mjeseca, kao i značajne uspjehe koje ostvaruju stipendisti Fondacije.

Voditelj emisije, Nedžad Abdić, izrazio je nadu da će pozitivne aktivnosti Fondacije biti razlogom češćeg javljanja u emisije koje realizira Radio BIR.

U emisiji je pojašnjen način prijave i učešća na Fotokonkursu “BiH kroz moj objektiv“ koji traje od 5. do 18. novembra.

Snimak emisije možete poslušati u nastavku.

 

Agetović: Mladima pružiti priliku da pokažu kako oni vide BiH

BH Radio 1 također je za svoje slušaoce obezbijedio javljanje “uživo“. Za BH Radio 1 govorio je Tarik Agetović, direktor Fondacije “Izvor nade“.

Jutarnja emisija BH Radija 1 bila je prilika da se još jednom progovori o fotokonkursu Fondacije “Izvor nade“.

Agetović, u emisiji koju uređuju Aziza Hadžović, kazao je kako su mladi kreativna populacija i da im treba pružiti priliku da pokažu svoja umijeća.

Snimak emisije možete poslušati u nastavku.

 

 

Iz kategorije izdvajamo

Muhamed Duraković u Jutarnjem programu TVSA

Uz smještaj, Fondacija nam daje podršku kroz mnogobrojne aktivnosti, projekte i mentorstvo, čime obogaćuje i olakšava naše studijske godine, riječi ...

11 Januara, 2022

Vikend program TVSA o Mini školi kodiranja

Aldin Kovačević i Delila Bajrić su gostovali danas u Vikend programu Televizije Sarajevo i govorili malo više o Mini školi ...

30 Januara, 2021

AlfaTv je u emisiji 'Danas' ugostila naše koordinatore projekta Mini-škole neformalne edukacije

Uoči početka pete po redu Mini škole neformalne edukacije, koordinatori projekta Samira Aličić i Ajdin Karić gostovali su u emisiji ...

18 Decembra, 2020