Unesite pojam vaše pretrage

Radio BIR i BH Radio 1 “uživo“ izvijestili o fotokonkursu Fondacije “Izvor nade“

radio-bir-i-bh-radio1

Raspisani fotokonkurs pobudio je značajan medijski interes u Bosni i Hercegovini, a vijest o raspisanom fotokonkursu prenijelo je preko 20 portala.

Medijski prostor za fotokonkurs među prvima je ponudio Radio BIR koji je za svoje slušaoce obezbijedio javljanje uživo u jutarnjoj emisiji emitovanoj 5. novembra.

U razgovoru za Radio BIR, PR Fondacije “Izvor nade“, Amel Duranović istakao je najznačajnije projekte realizirane u posljednja tri mjeseca, kao i značajne uspjehe koje ostvaruju stipendisti Fondacije.

Voditelj emisije, Nedžad Abdić, izrazio je nadu da će pozitivne aktivnosti Fondacije biti razlogom češćeg javljanja u emisije koje realizira Radio BIR.

U emisiji je pojašnjen način prijave i učešća na Fotokonkursu “BiH kroz moj objektiv“ koji traje od 5. do 18. novembra.

Snimak emisije možete poslušati u nastavku.

 

Agetović: Mladima pružiti priliku da pokažu kako oni vide BiH

BH Radio 1 također je za svoje slušaoce obezbijedio javljanje “uživo“. Za BH Radio 1 govorio je Tarik Agetović, direktor Fondacije “Izvor nade“.

Jutarnja emisija BH Radija 1 bila je prilika da se još jednom progovori o fotokonkursu Fondacije “Izvor nade“.

Agetović, u emisiji koju uređuju Aziza Hadžović, kazao je kako su mladi kreativna populacija i da im treba pružiti priliku da pokažu svoja umijeća.

Snimak emisije možete poslušati u nastavku.

 

 

Iz kategorije izdvajamo

Vrsnjacko mentorstvo Fondacije Izvor nade, emisija_Impuls_znanja_2020

Videoprilog o vršnjačkom mentorstvu Fondacije "Izvor nade"

U 116. emisiji "Impuls znanja" čije emitovanje prenosi 12 lokalnih tv stanica, gledaoci mogu pogledati i prilog o programu vršnjačkog ...

13 Aprila, 2020

FTV o akciji nabavke računara i laptopa za djecu Kantona Sarajevo

Danas je u Osnovnoj školi "Mustafa Busuladžić", u sarajevskom naselju Dobroševići, uručena donacija od 25 računara za potrebe osnovaca kako ...

11 Aprila, 2020

Naida Kokić gostovala u Otvorenom programu Radija FBiH

Naida Kokić, zamjenica direktora Fondacije "Izvor nade" jutros je gostovala u Otvorenom programu Radija FBiH te govorila o aktivnostima koje ...

9 Aprila, 2020