Unesite pojam vaše pretrage

Organiziran iftar za bivše stipendiste Fondacije

Iftar za bivse stipendiste Fondacije 2017.jpg

Iftar za bivse stipendiste Fondacije 2017.jpg

Rukovodstvo Fondacije “Izvor nade“ u povodu mjeseca Ramazana organiziralo je iftar za bivše stipendiste Fondacije. Bilo je ovo drugo druženje bivših stipendista u ovoj školskoj godini.

Iftaru se u Studentskom domu “Izvor nade“ na Ilidži odazvalo više od 50 bivših stipendista, danas mladih uspješnih članova bosanskohercegovačkog društva.

Nakon iftara i akšam-namaza, druženje je nastavljeno u velikom salonu Studentskog doma. Prisutnima se obratio direktor Fondacije “Izvor nade“, Tarik Agetović. On je istakao kako je do sada u potpunosti istipendirano više od 200 studenata.

“Kao što imate priliku da čitate o našim aktivnostima, mi nastavljamo sa stipendiranjem srednjoškolaca i studenata. Ove školske godine koja je na samom kraju, stipendiramo 294 učenika i studenta i uspješno je privodimo kraju. Hvala vam što ste došli na večerašnji iftar, hvala vam što pratite aktivnosti i samim tim što učestvujete u radu Fondacije“, kazao je direktor Agetović.

Prisutnima se obratio i bivši direktor Fondacije, Harun Tursanović koji je iskoristio priliku i poselamio prisutne te ih pozvao da nastave međusobna druženja te kreiraju nova prijateljstva.

“Posebno je zadovoljstvo večeras biti ovdje s vama. Kako vrijeme bude više odmicalo, rado ćemo se sjećati ovakvih i sličnih druženja. Hvala vam na dolasku“, kazao je Tursanović.

Bivši stipendisti su izrazili zadovoljstvo organiziranim iftarom uz nadu da će slična druženja biti nastavljena i u narednom periodu.

[URIS id=3763]

Iz kategorije izdvajamo

Okončan prvi ciklus predavanja na temu 'Snagom vjere do savršenstva duše'

Raznovrsnost programa, kao strateški cilj rada Fondacije, se ostvaruje kroz lepezu različitih sadržaja za usavršavanje, napredak i rast mladih. Moralni ...

27 Januara, 2022

Noć poezije sa Sarajevkim John Doe

"Ali u njoj se, kao u meni, vode tihe i nepremostive bitke, i oboje kao da u svakom trenutku, lebdimo ...

24 Januara, 2022

Mini škola kodiranja iz 'web development'-a

U organizaciji Fondacije Izvor nade, u protekloj sedmici održana je Mini-škola kodiranja za srednjoškolce širom Bosne i Hercegovine. Na školu ...

16 Januara, 2022