Unesite pojam vaše pretrage

Organiziran iftar za bivše stipendiste Fondacije

Iftar za bivse stipendiste Fondacije 2017.jpg

Iftar za bivse stipendiste Fondacije 2017.jpg

Rukovodstvo Fondacije “Izvor nade“ u povodu mjeseca Ramazana organiziralo je iftar za bivše stipendiste Fondacije. Bilo je ovo drugo druženje bivših stipendista u ovoj školskoj godini.

Iftaru se u Studentskom domu “Izvor nade“ na Ilidži odazvalo više od 50 bivših stipendista, danas mladih uspješnih članova bosanskohercegovačkog društva.

Nakon iftara i akšam-namaza, druženje je nastavljeno u velikom salonu Studentskog doma. Prisutnima se obratio direktor Fondacije “Izvor nade“, Tarik Agetović. On je istakao kako je do sada u potpunosti istipendirano više od 200 studenata.

“Kao što imate priliku da čitate o našim aktivnostima, mi nastavljamo sa stipendiranjem srednjoškolaca i studenata. Ove školske godine koja je na samom kraju, stipendiramo 294 učenika i studenta i uspješno je privodimo kraju. Hvala vam što ste došli na večerašnji iftar, hvala vam što pratite aktivnosti i samim tim što učestvujete u radu Fondacije“, kazao je direktor Agetović.

Prisutnima se obratio i bivši direktor Fondacije, Harun Tursanović koji je iskoristio priliku i poselamio prisutne te ih pozvao da nastave međusobna druženja te kreiraju nova prijateljstva.

“Posebno je zadovoljstvo večeras biti ovdje s vama. Kako vrijeme bude više odmicalo, rado ćemo se sjećati ovakvih i sličnih druženja. Hvala vam na dolasku“, kazao je Tursanović.

Bivši stipendisti su izrazili zadovoljstvo organiziranim iftarom uz nadu da će slična druženja biti nastavljena i u narednom periodu.

[URIS id=3763]

Iz kategorije izdvajamo

Održan Trening za vršnjačke mentore/ice

Mentorski tim Fondacije Izvor nade čine mladi ljudi koji svoje slobodne vrijeme posvećuju pružanju podrške svojim vršnjacima u procesima prilagodbe, ...

16 Oktobra, 2021

Otvoren novi dom!

Danas je u prostorijama Fondacije Izvor nade upriličeno svečano otvorenje novoizgrađenog dijela studentskog doma, u sklopu proširenja kapaciteta već postojećeg ...

8 Oktobra, 2021

Progres gradnje kroz fotografije

U susret budućem izgledu doma. Pratite progres izgradnje.

12 Septembra, 2021