Unesite pojam vaše pretrage

Organiziran iftar za bivše stipendiste Fondacije

Iftar za bivse stipendiste Fondacije 2017.jpg

Iftar za bivse stipendiste Fondacije 2017.jpg

Rukovodstvo Fondacije “Izvor nade“ u povodu mjeseca Ramazana organiziralo je iftar za bivše stipendiste Fondacije. Bilo je ovo drugo druženje bivših stipendista u ovoj školskoj godini.

Iftaru se u Studentskom domu “Izvor nade“ na Ilidži odazvalo više od 50 bivših stipendista, danas mladih uspješnih članova bosanskohercegovačkog društva.

Nakon iftara i akšam-namaza, druženje je nastavljeno u velikom salonu Studentskog doma. Prisutnima se obratio direktor Fondacije “Izvor nade“, Tarik Agetović. On je istakao kako je do sada u potpunosti istipendirano više od 200 studenata.

“Kao što imate priliku da čitate o našim aktivnostima, mi nastavljamo sa stipendiranjem srednjoškolaca i studenata. Ove školske godine koja je na samom kraju, stipendiramo 294 učenika i studenta i uspješno je privodimo kraju. Hvala vam što ste došli na večerašnji iftar, hvala vam što pratite aktivnosti i samim tim što učestvujete u radu Fondacije“, kazao je direktor Agetović.

Prisutnima se obratio i bivši direktor Fondacije, Harun Tursanović koji je iskoristio priliku i poselamio prisutne te ih pozvao da nastave međusobna druženja te kreiraju nova prijateljstva.

“Posebno je zadovoljstvo večeras biti ovdje s vama. Kako vrijeme bude više odmicalo, rado ćemo se sjećati ovakvih i sličnih druženja. Hvala vam na dolasku“, kazao je Tursanović.

Bivši stipendisti su izrazili zadovoljstvo organiziranim iftarom uz nadu da će slična druženja biti nastavljena i u narednom periodu.

[URIS id=3763]

Iz kategorije izdvajamo

Ad Astra

Još jedno zimsko januarsko veče proteklo je u toploj i ugodnoj atmosferi Studentskog doma „Prof.dr. Fikret Hadžić“. Studentski tim karijernog ...

23 Januara, 2023

Uspješno održana Mini škola kodiranja

Imamo nove buduće Tech lidere, koji su ovog zimskog raspusta odlučili započeti kodiranje svog puta do uspjeha! Jer raspusti sa ...

17 Januara, 2023

Održan trening za mentore i mentorice

Vršnjačko mentorstvo, kao program karijerne, akadamske i socio-emocionalne podrške vršnjacima, čine edukacije, individualni i grupni tematski susreti te treninzi usmjereni ...

10 Januara, 2023