Unesite pojam vaše pretrage

Održan sastanak Projektnog tima Fondacije "Izvor nade"

Projektni tim Fondacije Izvor nade 24.10.2018.

Početak nove akademske godine označio je i početak rada ovogodišnjeg Projektnog tima Fondacije “Izvor nade“.  Projektni tim već nekoliko godina okuplja zainteresirane stipendiste u namjenski kreiran tim za izradu različitih projekata te podrazumijeva osmišljavanje prijedloga projekata, pisanje, implementaciju i evaluaciju projekata.

Članovi Projektnog tima su stipendisti Fondacije sa značajnim rezultatima u nevladinom sektoru te svojim iskustvom mogu dati doprinos u realizaciji projekata koje provodi Fondacija “Izvor nade“.

Tokom prvog ovogodišnjeg sastanka prisustnim članovima Projektnog tima obratili su se Merjem Salihagić, stručna savjetnica za odgojna pitanja, Amel Duranović, PR Fondacije i voditelj PTF-a te Delila Bajrić, koordinatorica Projektnog tima.

Oni su ukazali na značaj unapređivanja vještina kroz projekte koji su realizirani ili čija realizacije tek predstoji.

Tokom akademske godine članovi Projektnog tima bit će u prilici da prisustvuju seminarima koji će unaprijediti njihove vještine, posjete određene kompanije i razgovaraju s njihovim direktorima i vlasnicima, predlažu uspostavu saradnje s nevladinim organizacijama te kreiraju projekte za mlade i učestvuju u njihovoj realizaciji.

Iz kategorije izdvajamo

Progres gradnje kroz fotografije

U susret budućem izgledu doma. Pratite progres izgradnje.

12 Septembra, 2021

Treća godišnjica smrti prof.dr. Fikreta Hadžića

  Njegova borba na putu dobra, pravde, istine, napretka je trajala do zadnjeg dana njegovog života, i nije posustajao ni u ...

20 Jula, 2021

Ciklus predavanja iz oblasti nauke i inžinjeringa

Nauka i obrazovanje predstavljaju veoma važnu sferu u životu mladih, te im je stoga potrebno posvetiti i više pažnje. Na ...

17 Juna, 2021