Unesite pojam vaše pretrage

Održan sastanak Projektnog tima Fondacije "Izvor nade"

Projektni tim Fondacije Izvor nade 24.10.2018.

Početak nove akademske godine označio je i početak rada ovogodišnjeg Projektnog tima Fondacije “Izvor nade“.  Projektni tim već nekoliko godina okuplja zainteresirane stipendiste u namjenski kreiran tim za izradu različitih projekata te podrazumijeva osmišljavanje prijedloga projekata, pisanje, implementaciju i evaluaciju projekata.

Članovi Projektnog tima su stipendisti Fondacije sa značajnim rezultatima u nevladinom sektoru te svojim iskustvom mogu dati doprinos u realizaciji projekata koje provodi Fondacija “Izvor nade“.

Tokom prvog ovogodišnjeg sastanka prisustnim članovima Projektnog tima obratili su se Merjem Salihagić, stručna savjetnica za odgojna pitanja, Amel Duranović, PR Fondacije i voditelj PTF-a te Delila Bajrić, koordinatorica Projektnog tima.

Oni su ukazali na značaj unapređivanja vještina kroz projekte koji su realizirani ili čija realizacije tek predstoji.

Tokom akademske godine članovi Projektnog tima bit će u prilici da prisustvuju seminarima koji će unaprijediti njihove vještine, posjete određene kompanije i razgovaraju s njihovim direktorima i vlasnicima, predlažu uspostavu saradnje s nevladinim organizacijama te kreiraju projekte za mlade i učestvuju u njihovoj realizaciji.

Iz kategorije izdvajamo

Progres gradnje kroz fotografije

U susret budućem izgledu doma. Pratite sedmični progres.

1 Marta, 2021

Bosno, zemljo moja mila

Studenti su povodom Dana nezavisnosti podijelili svoju ljubav prema Bosni i Hercegovini sa građanima Ilidže. Uživali u suncu, pjevali i čitali ...

1 Marta, 2021

Snimanje povodom Dana nezavisnosti

Aktivisti Fondacije u akciji snimanja materijala za Dan nezavisnosti. Nimalo lagan posao, ali nije bilo mjesta za pesimizam. Naprotiv, sunčano ...

25 Februara, 2021