Unesite pojam vaše pretrage

Mladi uživali u online kvizu Fondacije "Izvor nade"

Online kviz Fondacije Izvor nade 2.4.2020_

Fondacija “Izvor nade”, poštujući naredbe svih nivoa vlasti a koje se tiču ograničenog kretanja u vremenu pandemije korona virusa, za stipendiste i prijatelje Fondacije “Izvor nade” večeras je organizirala online kviz takmičenje “#OSTANI KUĆI I ZAGIRAJ”, kviz takmičenje stipendista Fondacije u kojem su učestvovali stipendisti, donatori i prijatelji Fondacije.

Mladima su na početku online kviza obratili se Tarik Agetović, direktor Fondacije i Alma Kantardžić, članica Upravnog odbora Fondacije.

Oni su mlade upoznali s aktivnostima koje je Fondacije poduzela u periodu pandemije korona virusa te uputili savjete mladima da se pridržavaju izdatih naredbi ali i vrijeme provedu učeći kao i da u okviru svojih mogućnosti pomognu starije i iznemogle.

U realizaciju ovog kviza bile su, pored menadžmenta, uključene i stipendistice Fondacije Samira Aličić i Inesa Latifović.

Pobjedu u kvizu koji je realiziran posredstvom Kahoot aplikacije odnijela je Asja Kantardžić koja je uspjela ponuditi najviše tačnih odgovora na 30 postavljenih pitanja.

Mladi su iskazali zadovoljstvo što je komunikacija menadžmenta i stipendista nastavljena u ovom periodu pandemije korona virusa te su izrazili nadu da će slične aktivnosti biti nastavljene i u budućnosti.

 

Online kviz Fondacije Izvor nade 2.4.2020_b
Online kviz Fondacije Izvor nade 2.4.2020_
Online kviz Fondacije Izvor nade 2.4.2020_b
Online kviz Fondacije Izvor nade 2.4.2020_

Iz kategorije izdvajamo

Podijeljeno 1383 iftara i dječija paketića u devet općina

U Fondaciji Izvor nade osjećamo se zahvalno i ponosno, što 12. godinu za redom, zajedno sa Vama i sa našim ...

13 Maja, 2021

KONKURS za dodjelu stipendija u akademskoj 2021/2022. godini

FONDACIJA “IZVOR NADE” SARAJEVO Butmirska cesta 18d 71000 Sarajevo raspisuje KONKURS za dodjelu stipendija u akademskoj 2021/22. godini za koje finansijska sredstva osigurava Fondacija “Izvor nade” ...

14 Aprila, 2021

Akcija Iftari 2021 - Jer Brinemo!

Dragi donatori, stipendisti, aktivisti i prijatelji fondacije Izvor nade, dozvolite na početku mjeseca Ramazana da uputimo dove Svevišnjem da ovaj mjesec ...

29 Marta, 2021