Unesite pojam vaše pretrage

sikiş mobil porno

Mladi uživali u online kvizu Fondacije "Izvor nade"

Online kviz Fondacije Izvor nade 2.4.2020_

Fondacija “Izvor nade”, poštujući naredbe svih nivoa vlasti a koje se tiču ograničenog kretanja u vremenu pandemije korona virusa, za stipendiste i prijatelje Fondacije “Izvor nade” večeras je organizirala online kviz takmičenje “#OSTANI KUĆI I ZAGIRAJ”, kviz takmičenje stipendista Fondacije u kojem su učestvovali stipendisti, donatori i prijatelji Fondacije.

Mladima su na početku online kviza obratili se Tarik Agetović, direktor Fondacije i Alma Kantardžić, članica Upravnog odbora Fondacije.

Oni su mlade upoznali s aktivnostima koje je Fondacije poduzela u periodu pandemije korona virusa te uputili savjete mladima da se pridržavaju izdatih naredbi ali i vrijeme provedu učeći kao i da u okviru svojih mogućnosti pomognu starije i iznemogle.

U realizaciju ovog kviza bile su, pored menadžmenta, uključene i stipendistice Fondacije Samira Aličić i Inesa Latifović.

Pobjedu u kvizu koji je realiziran posredstvom Kahoot aplikacije odnijela je Asja Kantardžić koja je uspjela ponuditi najviše tačnih odgovora na 30 postavljenih pitanja.

Mladi su iskazali zadovoljstvo što je komunikacija menadžmenta i stipendista nastavljena u ovom periodu pandemije korona virusa te su izrazili nadu da će slične aktivnosti biti nastavljene i u budućnosti.

 

Online kviz Fondacije Izvor nade 2.4.2020_b
Online kviz Fondacije Izvor nade 2.4.2020_
Online kviz Fondacije Izvor nade 2.4.2020_b
Online kviz Fondacije Izvor nade 2.4.2020_

Iz kategorije izdvajamo

Iftari MIZ Zvornik 13.5.2020. podjela c

Fondacija Izvor nade podijelila 1.000 iftara širom BiH

Fondacija “Izvor nade“ u okviru Akcije Iftari 2020. realizirane tokom mjeseca ramazana podijelila je 1000 iftara širom Bosne i Hercegovine. Ove ...

22 Maja, 2020
fondacija-izvor-nade-konkurs-2020-studenti

Konkurs za dodjelu studentskih stipendija za školsku 2020/21. godinu

FONDACIJA “IZVOR NADE” SARAJEVO Butmirska cesta 18d 71000 Sarajevo raspisuje KONKURS za dodjelu stipendija u akademskoj 2020/21. godini za koje finansijska sredstva osigurava Fondacija “Izvor nade” ...

4 Maja, 2020

Najbolji studentski smještaj u Sarajevu – za one koji žele uspjeti!

Studentski smještaj, pored odabira fakulteta, nameće se kao jedno od najvažnijih pitanja pred početak studija jednog studenta. Studentski dom “Prof. dr. ...

3 Maja, 2020