Unesite pojam vaše pretrage

Mladi uživali u online kvizu Fondacije "Izvor nade"

Online kviz Fondacije Izvor nade 2.4.2020_

Fondacija “Izvor nade”, poštujući naredbe svih nivoa vlasti a koje se tiču ograničenog kretanja u vremenu pandemije korona virusa, za stipendiste i prijatelje Fondacije “Izvor nade” večeras je organizirala online kviz takmičenje “#OSTANI KUĆI I ZAGIRAJ”, kviz takmičenje stipendista Fondacije u kojem su učestvovali stipendisti, donatori i prijatelji Fondacije.

Mladima su na početku online kviza obratili se Tarik Agetović, direktor Fondacije i Alma Kantardžić, članica Upravnog odbora Fondacije.

Oni su mlade upoznali s aktivnostima koje je Fondacije poduzela u periodu pandemije korona virusa te uputili savjete mladima da se pridržavaju izdatih naredbi ali i vrijeme provedu učeći kao i da u okviru svojih mogućnosti pomognu starije i iznemogle.

U realizaciju ovog kviza bile su, pored menadžmenta, uključene i stipendistice Fondacije Samira Aličić i Inesa Latifović.

Pobjedu u kvizu koji je realiziran posredstvom Kahoot aplikacije odnijela je Asja Kantardžić koja je uspjela ponuditi najviše tačnih odgovora na 30 postavljenih pitanja.

Mladi su iskazali zadovoljstvo što je komunikacija menadžmenta i stipendista nastavljena u ovom periodu pandemije korona virusa te su izrazili nadu da će slične aktivnosti biti nastavljene i u budućnosti.

 

Online kviz Fondacije Izvor nade 2.4.2020_b
Online kviz Fondacije Izvor nade 2.4.2020_
Online kviz Fondacije Izvor nade 2.4.2020_b
Online kviz Fondacije Izvor nade 2.4.2020_

Iz kategorije izdvajamo

Kampanja 16 dana aktivizma - Ne_žmiri Vol. 2

Fondacija “Izvor nade” drugu godinu zaredom realizuje aktivnosti povodom 16 dana aktivizma u sklopu kampanje “Ne žmiri”, kojom se želi ...

8 Decembra, 2022

Teen Talks II - Nedjelja povjerenja

PRIJAVI ME U prvom ciklusu smo savladali tehnike na relaciji “učnik vs. nastavnik”, odnosno tehnike za kvalitetno predstavljanje sebe i saradnju ...

27 Novembra, 2022

Teen Talks - Vikend povjerenja

PRIJAVI ME Znamo, tempo u kojem živimo postao je prebrz za savladati sve što se od nas očekuje. A znamo li ...

13 Septembra, 2022