Unesite pojam vaše pretrage

Mini škola kodiranja 2023

Ovo je poziv za sve buduće tech lidere!
Da li vas zanimaju prednosti i mane kompjuterskog programiranja? Jeste li strastveni u rješavanju problema i kreativni? Ili vas ovo baš najbolje i ne opisuje ali ste znatiželjni i želite pokušati nešto drugačije?
Ako je vaš odgovor da, ne tražite dalje. Imamo nešto za vas. Zvuči zanimljivo? Tako je, nastavite čitati! 🤩

Za sve vas imamo mjesta i svima vam se radujemo!

Mini škola kodiranja je naš tradicionalni zimski projekat posvećen srednjoškolcima i srednjoškolkama iz cijele Bosne i Hercegovine. Njih preko 200 je do sada uzelo učešće u prethodne dvije godine. Želiš i ti biti dijelom broja koji bira znanje i rad na sebi?! Jer mi kreiramo malo drugačije zimske raspuste.

Naša online Mini škola kodiranja posvećena je podučavanju srednjoškolaca vještinama koje su im potrebne za uspjeh u IT industriji. Uz iskusne instruktore i fokus na praktične projekte, imat ćete priliku naučiti tehnologije kao što su HTML, CSS i JavaScript te staviti svoje vještine na test.

Ali ne radi se samo o kodu. Cijenimo vašu zainteresovanost i želimo vam pokazati koje prilike imate na raspolaganju ako se odlučite za baš ovu branšu. Za to će nam pomoći predstavnici renomiranih firmi IT svijeta. Svojim savjetima iz iskustva otkriti vam tajne uspjeha. Predstavit će dostupne prilike za mlade i svojom energijom motivisati. Također, imat ćete priliku upoznati svoje vršnjake, saznati njihova iskustva te sklopiti vrijedna prijateljstva. Najvrijednije i najbolje učesnike našeg programa očekuju nagrade.
Obećavamo vam jedno drugačije iskustvo, interaktivan vikend koji ostaje u lijepim uspomenama.

I hvala vam što birate rad na sebi. Jer to je prvi korak do uspjeha! A uz vještine i znanja koja će prenijeti naši edukatori i edukatorice, postajete pravi budući tech lideri.

Pridružite se 7. i 8. januara našim online predavanjima i saznajte šta vas još to očekuje. Kroz intenzivan i interaktivan program, kodirajte vaš put do uspjeha i otkrijte svoje kreativno ja.
S nestrpljenjem očekujemo vaše prijave i nadamo se da ćete uživati u programu koji smo osmislili za vas.
Učešće je potpuno besplatno. Svim polaznicima/ama bit će dodjeljene potvrde o pristvu/pohađanju Mini škole kodiranja.

Prijave su otvorene do 5.01.2023. do 23:59.

Za dodatna pitanja budite slobodni javiti se na info@izvornade.com.

Ovog zimskog raspusta kodirajte svoj put do uspjeha!

DATUMI ODRŽAVANJA: 7. i 8.01.2023.
KADA: Od 10:00h do 17:30 h
GDJE: Online putem Google Meet platforme
Mi znamo gdje ćemo za vikend, a vi? See ya 😀

Iz kategorije izdvajamo

KONKURS za dodjelu stipendija u akademskoj 2023/2024. godini

FONDACIJA “IZVOR NADE” SARAJEVOButmirska cesta 18d71000 SarajevoraspisujeKONKURSza prijem kandidata i dodjelu stipendija u akademskoj 2023/24. godiniFinansijska sredstva osigurava Fondacija “Izvor ...

18 Maja, 2023

Iftari '23 – Dijelimo nadu: Solidarnost i ljubav širom Bosne i Hercegovine, Turske i Sirije

U sklopu akcije "IFTARI '23 – DIJELIMO NADU", Fondacija "Izvor nade" je tokom svetog mjeseca Ramazana posjetila povratnička mjesta širom ...

21 Aprila, 2023

STEM Meetup Vol. 3

Studentski dom “Prof.dr. Fikret Hadžić” ponovo je bio mjesto gdje se slavi i razgovara o nauci. Treću godinu zaredom, okupljamo ...

22 Marta, 2023