Unesite pojam vaše pretrage

Kokić i Salihagić gostovale u emisiji “Novo jutro“ TV Alfa

Kokić i Salihagić u emisiji "Novo jutro" TV Alfa

 

Kokić i Salihagić u emisiji "Novo jutro" TV Alfa

Danas je u Jutarnjem programu TV Alfa, u emisiji “Novo jutro“, javnosti predstavljen predstojeći Bazar zimnice i predavanje “Zdrava ishrana“.

Gošće emisije “Novo jutro” bile su Naida Kokić, direktorica Ureda Fondacija “Izvor nade“ Nedžarići i Merjem Salihagić, savjetnik za odgoj pri navedenom Uredu.

Kokić i Salihagić su predstavile aktivnosti koje je Ured do sada realizirao te istakle značaj koje navedeni događaji mogu proizvesti, posebno potencirajući stipendiranje učenica i studentica.

Tokom gostovanja, upućen je poziv građanima Sarajeva, da shodno svojim obavezama, posjete Bazar te prisustvuju predavanju o zdravoj ishrani gdje će imati priliku saznati različite načine kako brinuti o zdravlju kroz prizmu ishrane.

Tokom gostovanja rečeno je kako se radi o tradicionalnom događaju koji organizira Ured Fondacije “Izvor nade“ u Nedžarićima te da se na bazaru mogu naći domaći čajevi, ajvar, svježe domaće voće i povrće, pekmezi, vruće pogače, sokovi.

Podsjetimo, predavač na navedenoj radionici bit će Sabina Mehić, doktorica medicine. Radionica i predavanje zakazani su za 3. decembar, u 11 sati, dok će od 12 do 14 sati biti otvorena prodaja domaće zimnice i domaćih kuhanih jela.

Video s gostovanja pogledajte u nastavku.

Iz kategorije izdvajamo

Muhamed Duraković u Jutarnjem programu TVSA

Uz smještaj, Fondacija nam daje podršku kroz mnogobrojne aktivnosti, projekte i mentorstvo, čime obogaćuje i olakšava naše studijske godine, riječi ...

11 Januara, 2022

Vikend program TVSA o Mini školi kodiranja

Aldin Kovačević i Delila Bajrić su gostovali danas u Vikend programu Televizije Sarajevo i govorili malo više o Mini školi ...

30 Januara, 2021

AlfaTv je u emisiji 'Danas' ugostila naše koordinatore projekta Mini-škole neformalne edukacije

Uoči početka pete po redu Mini škole neformalne edukacije, koordinatori projekta Samira Aličić i Ajdin Karić gostovali su u emisiji ...

18 Decembra, 2020