Unesite pojam vaše pretrage

Fondacija “Izvor nade“ ugostila više od stotinu djece iz MIZ Zenica

Posjeta djece iz MIZ Zenica

Posjeta djece iz MIZ Zenica

Rukovodstvo Studentskog doma “Izvor nade“ danas je ugostilo više od stotinu djece koja su lijepo vrijeme i prvi vikend iskoristila za posjetu olimpijskoj planini Bjelašnica a dolaze s područja Medžlisa Islamske zajednice Zenica.

“Danas su olimpijsku planinu Bjelašnicu posjetila djeca iz pet džemata s područja Medžlisa IZ Zenica (Mošćanica, Putovići, Lokvine, Janjići i Nur Han)“, kazao je Džemal Salkić, predstavnik džemata Nur Han.

“Za djecu je na Bjelašnici organiziran doručak, a nakon toga i sportske igre u kojima su djeca uživala“, dodao je Salkić.

“Zaista je zadovoljstvo ugostiti ovu prekrasnu djecu kao i njihove imame i učitelje. Fondacija je uvijek otvorena za sve dobronamjerne ljude i zaista nam je drago ustupiti prostor za ovu djecu. Ovo je samo jedna od aktivnosti saradnje Fondacije i Islamske zajednice u BiH“, kazao je direktor Fondacije “Izvor nade”, Tarik Agetović.

[URIS id=2951]

Iz kategorije izdvajamo

Podijeljeno 1383 iftara i dječija paketića u devet općina

U Fondaciji Izvor nade osjećamo se zahvalno i ponosno, što 12. godinu za redom, zajedno sa Vama i sa našim ...

13 Maja, 2021

Akcija Iftari 2021 - Jer Brinemo!

Dragi donatori, stipendisti, aktivisti i prijatelji fondacije Izvor nade, dozvolite na početku mjeseca Ramazana da uputimo dove Svevišnjem da ovaj mjesec ...

29 Marta, 2021

Drugi ciklus treninga za mentorice i mentore

Treninzi vršnjačkog mentorstva u fondaciji su prilika za unapređenje životnih vještina, motivacije i kvalitetne relaksacije. Kad su u pitanju programi na ...

2 Marta, 2021