Unesite pojam vaše pretrage

Djeca iz Novih Miljanovaca u posjeti Fondaciji "Izvor nade"

Posjeta djece iz Novih Miljanovaca 22. april 2018 a

Posjeta djece iz Novih Miljanovaca 22. april 2018 a

Rukovodstvo Fondacije “Izvor nade” danas je upriličilo gostoprimstvo za djecu koja pohađaju mektebsku nastavu u Novim Miljanovcima, MIZ Tešanj.

Za djecu i njihove roditelje upriličen je ručak u restoranu Studentskog doma “Izvor nade” a zainteresirani su mogli pogledati prostorije Studetskog doma i informirati se o uslovima smještaja u istom.

Roditelje i djecu primio je direktor Fondacije “Izvor nade”, Tarik Agetović, koji je zaželio uspješno usvajanje znanja o znamenitostima glavnog grada uz želju da će im i posjeta Fondaciji ostati u lijepom sjećanju.

Agetović je kazao kako je u pitanju nastavak saradnje koju Fondacija njeguje od samog osnivanja.

“Ovo je nastavak saradnje s Islamskom zajednicom koja datira od samog osnivanja Fondacije, sprovodi se kroz različite projekte, poput ljetnih škola za djecu iz povratničkih mjesta, iftara i sličnih projekata.
Posjeta djece polaznika mekteba iz Novih Miljanovaca, nekoliko roditelja i njihovog imama, Bersada ef. Kozlića, je potvrda prethodno navedenog”, kazao je direktor Agetović.

Djeca sa svojim koordinatorima su posjetila Medresu “Osman ef. Redžović” u Visokom, Tunel spasa u Sarajevu, a posjetu Sarajevu okončali izletom na Igmanu.

[URIS id=4865]

Iz kategorije izdvajamo

Posjeta maj 2018 MIZ Bos Brod a

Djeca s područja MIZ Bos. Brod u posjeti Fondaciji “Izvor nade“

Fondaciju “Izvor nade“ i istoimeni studentski dom jučer su posjetila djeca s područja Medžlisa Islamske zajednice Bos. Brod. Domaćin ovoj ...

Maj 7, 2018
U Travniku odrzana prezentacija Fondacije Izvor nade april 2018 a

U Travniku održana prezentacija o aktivnostima Fondacije "Izvor nade"

Predstavnici Fondacije "Izvor nade", direktor Tarik Agetović i stručna saradnica za odgoj, Merjem Salihagić, prezentirali su aktivnosti i rad Fondacije ...

April 17, 2018
Posjeta stipendista Fondacije Izvor nade Hercegovini, april 2018

Stipendisti Fondacije u jednodnevnom izletu Hercegovini

Sunačno vrijeme i ugodan proljetni dan vikenda stipendisti Fondacije su, zajedno s koordinatorima Fondacije, iskoristili za posjetu nekoliko gradova naše ...

April 12, 2018