Unesite pojam vaše pretrage

Čestitka Fondacije “Izvor nade“ u povodu nove akademske godine

Čestitka Fondacija Izvor nade

Rukovodstvo Fondacije “Izvor nade“ u povodu početka nove akademske 2018/2019. godine upućuje iskrene čestitke svim studentima u Bosni i Hercegovini.

“Nadamo se da će studenti svojim trudom i zalaganjem usvojiti neophodna znanja i vještine posredstvom kojih će biti nosioci vrijednosti našeg društva. Vjerujemo da će studije iskoristiti za osobno i profesionalno usavršavanje i napredak u oblastima koje studiraju. Na tom putu Fondacija brine o smještaju više od 130 studenata koji svoje studije nastavljaju na jednom od sarajevskih univerziteta. Dijelimo njihove brige i potrebe, radost i sreću a na tom putu nam pomaže i određeni broj donatora“, saopćeno je iz Fondacije “Izvor nade“.

Fondacija će i u budućnosti brinuti o unapređenju studentskog standarda, stipendiranju učenika i studenta te uključiti se u proces aktivnog povezivanja studenata i privrednika.

U narednom periodu očekuje se svečano potpisivanje ugovora o stipendiranju sa studentima koji su ostvarili pravo na stipendije Fondacije “Izvor nade“.

Iz kategorije izdvajamo

Privedena kraju Ljetna škola M.R.E.Ž.A. ‘22

Ponekad se svi nađemo u periodu, kada nam ponestane motivacije. I to je prirodan proces. Onaj, u kojem tražimo svoje ...

9 Avgusta, 2022

Ljetna škola M.R.E.Ž.A.

Za savršeno jelo uvijek se traže savršeni recepti koji prave baš taj savršeni blend i balans oplemenjujućih okusa i kvalitetnih ...

14 Jula, 2022

Uspješno okončan projekat Iftari ‘22

U Fondaciji Izvor nade osjećamo se zahvalno i ponosno, što 13. godinu za redom, zajedno sa Vama i našim aktivistima ...

2 Maja, 2022