Unesite pojam vaše pretrage

Čestitka Fondacije “Izvor nade“ u povodu nove akademske godine

Čestitka Fondacija Izvor nade

Rukovodstvo Fondacije “Izvor nade“ u povodu početka nove akademske 2018/2019. godine upućuje iskrene čestitke svim studentima u Bosni i Hercegovini.

“Nadamo se da će studenti svojim trudom i zalaganjem usvojiti neophodna znanja i vještine posredstvom kojih će biti nosioci vrijednosti našeg društva. Vjerujemo da će studije iskoristiti za osobno i profesionalno usavršavanje i napredak u oblastima koje studiraju. Na tom putu Fondacija brine o smještaju više od 130 studenata koji svoje studije nastavljaju na jednom od sarajevskih univerziteta. Dijelimo njihove brige i potrebe, radost i sreću a na tom putu nam pomaže i određeni broj donatora“, saopćeno je iz Fondacije “Izvor nade“.

Fondacija će i u budućnosti brinuti o unapređenju studentskog standarda, stipendiranju učenika i studenta te uključiti se u proces aktivnog povezivanja studenata i privrednika.

U narednom periodu očekuje se svečano potpisivanje ugovora o stipendiranju sa studentima koji su ostvarili pravo na stipendije Fondacije “Izvor nade“.

Iz kategorije izdvajamo

Noć poezije sa Sarajevkim John Doe

"Ali u njoj se, kao u meni, vode tihe i nepremostive bitke, i oboje kao da u svakom trenutku, lebdimo ...

24 Januara, 2022

Mini škola kodiranja iz 'web development'-a

U organizaciji Fondacije Izvor nade, u protekloj sedmici održana je Mini-škola kodiranja za srednjoškolce širom Bosne i Hercegovine. Na školu ...

16 Januara, 2022

Muhamed Duraković u Jutarnjem programu TVSA

Uz smještaj, Fondacija nam daje podršku kroz mnogobrojne aktivnosti, projekte i mentorstvo, čime obogaćuje i olakšava naše studijske godine, riječi ...

11 Januara, 2022