Unesite pojam vaše pretrage

Agetović: Dogovoren nastavak saradnje s Kulturnim centrom “Kralj Fahd“

Tarik Agetović i Muamer Haj Hamdo, sastanak o saradnji KC Kralj Fahd i Fondacije Izvor nade

Tarik Agetović i Muamer Haj Hamdo, sastanak o saradnji KC Kralj Fahd i Fondacije Izvor nade

Rukovodstvo Fondacije “Izvor nade“ predvođeno direktorom Tarikom Agetovićem i saradnikom Fondacije, Enesom Hujdurom, posjetilo je jučer Kulturni centar “Kralj Fahd“ u Sarajevu.

Domaćin posjete, Muamer Haj Hamdo, zahvalio se u ime KC “Kralj Fahd“ i u ime direktora Centra, doc. dr. Muhammeda Alu Šejha, na dosadašnjoj uspješnoj saradnji.

Tokom sastanka analizirana je dosadašnja saradnja te dogovoren nastavak i unaprijeđenje saradnje ove dvije institucije.

Direktor Agetović uručio je Kulturnom centru zahvalnicu za dosadašnju saradnju te izrazio nadu da će ista biti nastavljena i u narednom periodu.

“I Fondacija ‘Izvor nade’ i Kulturni centar ‘Kralj Fahd’ brinu o unapređenju obrazovanja i kulture u našoj zemlji. Fondacija to čini kroz stipendiranje srednjoškolaca i studenata, Kulturni centar kroz brojne besplatne kurseve i druge sadržaje koji su korisni mladima. Postoje dodirne tačke gdje ove institucije mogu sarađivati, te se nadamo da ćemo u budućnosti saradnju ozvaničiti sporazumom o saradnji“, kazao je direktor Agetović.

Iz kategorije izdvajamo

Progres gradnje kroz fotografije

U susret budućem izgledu doma. Pratite sedmični progres.

1 Marta, 2021

Bosno, zemljo moja mila

Studenti su povodom Dana nezavisnosti podijelili svoju ljubav prema Bosni i Hercegovini sa građanima Ilidže. Uživali u suncu, pjevali i čitali ...

1 Marta, 2021

Snimanje povodom Dana nezavisnosti

Aktivisti Fondacije u akciji snimanja materijala za Dan nezavisnosti. Nimalo lagan posao, ali nije bilo mjesta za pesimizam. Naprotiv, sunčano ...

25 Februara, 2021