Unesite pojam vaše pretrage

Agetović: Dogovoren nastavak saradnje s Kulturnim centrom “Kralj Fahd“

Tarik Agetović i Muamer Haj Hamdo, sastanak o saradnji KC Kralj Fahd i Fondacije Izvor nade

Tarik Agetović i Muamer Haj Hamdo, sastanak o saradnji KC Kralj Fahd i Fondacije Izvor nade

Rukovodstvo Fondacije “Izvor nade“ predvođeno direktorom Tarikom Agetovićem i saradnikom Fondacije, Enesom Hujdurom, posjetilo je jučer Kulturni centar “Kralj Fahd“ u Sarajevu.

Domaćin posjete, Muamer Haj Hamdo, zahvalio se u ime KC “Kralj Fahd“ i u ime direktora Centra, doc. dr. Muhammeda Alu Šejha, na dosadašnjoj uspješnoj saradnji.

Tokom sastanka analizirana je dosadašnja saradnja te dogovoren nastavak i unaprijeđenje saradnje ove dvije institucije.

Direktor Agetović uručio je Kulturnom centru zahvalnicu za dosadašnju saradnju te izrazio nadu da će ista biti nastavljena i u narednom periodu.

“I Fondacija ‘Izvor nade’ i Kulturni centar ‘Kralj Fahd’ brinu o unapređenju obrazovanja i kulture u našoj zemlji. Fondacija to čini kroz stipendiranje srednjoškolaca i studenata, Kulturni centar kroz brojne besplatne kurseve i druge sadržaje koji su korisni mladima. Postoje dodirne tačke gdje ove institucije mogu sarađivati, te se nadamo da ćemo u budućnosti saradnju ozvaničiti sporazumom o saradnji“, kazao je direktor Agetović.

Iz kategorije izdvajamo

Podijeljeno 1383 iftara i dječija paketića u devet općina

U Fondaciji Izvor nade osjećamo se zahvalno i ponosno, što 12. godinu za redom, zajedno sa Vama i sa našim ...

13 Maja, 2021

Obilježen Narandžasti dan

U saradnji sa Institutom za razvoj mladih KULT, stipendisti i stipendistice Fondacije Izvor nade obilježili su Narandžasti dan, koji se ...

26 Aprila, 2021

Predivno mjesto za zvati domom

U Fondaciji Izvor nade sretni smo da možemo pružiti priliku za napredak studentica i studenata. Tvoj život izvan učionice jednako ...

21 Aprila, 2021