Unesite pojam vaše pretrage

Agetović: Dogovoren nastavak saradnje s Kulturnim centrom “Kralj Fahd“

Tarik Agetović i Muamer Haj Hamdo, sastanak o saradnji KC Kralj Fahd i Fondacije Izvor nade

Tarik Agetović i Muamer Haj Hamdo, sastanak o saradnji KC Kralj Fahd i Fondacije Izvor nade

Rukovodstvo Fondacije “Izvor nade“ predvođeno direktorom Tarikom Agetovićem i saradnikom Fondacije, Enesom Hujdurom, posjetilo je jučer Kulturni centar “Kralj Fahd“ u Sarajevu.

Domaćin posjete, Muamer Haj Hamdo, zahvalio se u ime KC “Kralj Fahd“ i u ime direktora Centra, doc. dr. Muhammeda Alu Šejha, na dosadašnjoj uspješnoj saradnji.

Tokom sastanka analizirana je dosadašnja saradnja te dogovoren nastavak i unaprijeđenje saradnje ove dvije institucije.

Direktor Agetović uručio je Kulturnom centru zahvalnicu za dosadašnju saradnju te izrazio nadu da će ista biti nastavljena i u narednom periodu.

“I Fondacija ‘Izvor nade’ i Kulturni centar ‘Kralj Fahd’ brinu o unapređenju obrazovanja i kulture u našoj zemlji. Fondacija to čini kroz stipendiranje srednjoškolaca i studenata, Kulturni centar kroz brojne besplatne kurseve i druge sadržaje koji su korisni mladima. Postoje dodirne tačke gdje ove institucije mogu sarađivati, te se nadamo da ćemo u budućnosti saradnju ozvaničiti sporazumom o saradnji“, kazao je direktor Agetović.

Iz kategorije izdvajamo

STEM Meetup Vol. 3

Studentski dom “Prof.dr. Fikret Hadžić” ponovo je bio mjesto gdje se slavi i razgovara o nauci. Treću godinu zaredom, okupljamo ...

22 Marta, 2023

Akcija Iftari 2023 - Dijelimo nadu

Dragi donatori, stipendisti, aktivisti i prijatelji fondacije Izvor nade. Dolazi nam mjesec, dašak milosti, duhovnog uzdizanja i preporoda. Mjesec povratka, kako ...

13 Marta, 2023

Sretan Dan nezavisnosti

Jer postali smo pametni iz prkosa.“Zatvoren u mozak zarobljen u srce. U toj tamnoj jami vječno sanjaš sunce” - Mak ...

1 Marta, 2023