Unesite pojam vaše pretrage

Agetović: Dogovoren nastavak saradnje s Kulturnim centrom “Kralj Fahd“

Tarik Agetović i Muamer Haj Hamdo, sastanak o saradnji KC Kralj Fahd i Fondacije Izvor nade

Tarik Agetović i Muamer Haj Hamdo, sastanak o saradnji KC Kralj Fahd i Fondacije Izvor nade

Rukovodstvo Fondacije “Izvor nade“ predvođeno direktorom Tarikom Agetovićem i saradnikom Fondacije, Enesom Hujdurom, posjetilo je jučer Kulturni centar “Kralj Fahd“ u Sarajevu.

Domaćin posjete, Muamer Haj Hamdo, zahvalio se u ime KC “Kralj Fahd“ i u ime direktora Centra, doc. dr. Muhammeda Alu Šejha, na dosadašnjoj uspješnoj saradnji.

Tokom sastanka analizirana je dosadašnja saradnja te dogovoren nastavak i unaprijeđenje saradnje ove dvije institucije.

Direktor Agetović uručio je Kulturnom centru zahvalnicu za dosadašnju saradnju te izrazio nadu da će ista biti nastavljena i u narednom periodu.

“I Fondacija ‘Izvor nade’ i Kulturni centar ‘Kralj Fahd’ brinu o unapređenju obrazovanja i kulture u našoj zemlji. Fondacija to čini kroz stipendiranje srednjoškolaca i studenata, Kulturni centar kroz brojne besplatne kurseve i druge sadržaje koji su korisni mladima. Postoje dodirne tačke gdje ove institucije mogu sarađivati, te se nadamo da ćemo u budućnosti saradnju ozvaničiti sporazumom o saradnji“, kazao je direktor Agetović.

Iz kategorije izdvajamo

Trening vršnjačkih mentora i mentorica

Domski život Fondacije Izvor nade vodi se idejom važnosti podrške, kreiranja zajednice, saradnje i vršnjačkog mentorstva kao resursa za ostvarenje ...

3 Oktobra, 2022

Teen Talks - Vikend povjerenja

PRIJAVI ME Znamo, tempo u kojem živimo postao je prebrz za savladati sve što se od nas očekuje. A znamo li ...

13 Septembra, 2022

Privedena kraju Ljetna škola M.R.E.Ž.A. ‘22

Ponekad se svi nađemo u periodu, kada nam ponestane motivacije. I to je prirodan proces. Onaj, u kojem tražimo svoje ...

9 Augusta, 2022