Unesite pojam vaše pretrage

Posjeta Bošnjaka iz susjedne Hrvatske

441

 

Proteklih dana Fondaciju “Izvor Nade” iz Sarajeva posjetili su Bošnjaci koji žive i rade u susjednoj Republici Hrvatskoj. Tim povodom direktor Fondacije upoznao je prisutne sa radom i aktivnostima naše Fondacije te izrazio srdačno zadovoljsto njihovom posjetom našoj ustanovi. “Ovakve i slične posjete jačaju međusobne veze i stvaraju nova prijateljstva i saznanja”, izjavio je direktor Fondacije.

U nastavku Vam donosimo pismo koje je stiglo na našu e-mail adresu kao znak zahvale za gostoprimstvo od strane dr. Keranović Adisa, zamjenika predsjednika Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Sisačko – moslavačke županije:

“Poštovani,

Želim Vam se u ime bošnjačkih Vijeća, svih prisutnih i u svoje osobno ime zahvaliti na gostoprimstvu i izuzetnoj gostoljubivosti tijekom posjeta bošnjaka sa područja Sisačko – moslavačke županije i grada Siska proteklog vikenda. Bilo nam je izuzetno zadovoljstvo barem kratko biti dio vaše zajednice. Od srca Vam hvala na svemu!”.

Iz kategorije izdvajamo

Podijeljeno 1383 iftara i dječija paketića u devet općina

U Fondaciji Izvor nade osjećamo se zahvalno i ponosno, što 12. godinu za redom, zajedno sa Vama i sa našim ...

13 Maja, 2021

Akcija Iftari 2021 - Jer Brinemo!

Dragi donatori, stipendisti, aktivisti i prijatelji fondacije Izvor nade, dozvolite na početku mjeseca Ramazana da uputimo dove Svevišnjem da ovaj mjesec ...

29 Marta, 2021

Drugi ciklus treninga za mentorice i mentore

Treninzi vršnjačkog mentorstva u fondaciji su prilika za unapređenje životnih vještina, motivacije i kvalitetne relaksacije. Kad su u pitanju programi na ...

2 Marta, 2021