Unesite pojam vaše pretrage

Obilježavamo Dan državnosti BiH kvizom 'Game of Mind'

Povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine, poštujući naredbe svih nivoa vlasti a koje se tiču ograničenog okupljanja u vremenu pandemije korona virusa,  Fondacija Izvor nade organizuje prigodnu svečanost za stipendiste, alumniste i prijatelje fondacije na dan 25.11.2020. godine sa početkom u 18h u prostorijama studentskog doma Prof. Dr. Fikret Hadžić sa centralnom aktivnošću – kviz takmičenje Game of Mind!

Događaj će se prenositi live streamom na našoj Facebook stranici, stoga ovim putem pozivamo sve one koji neće direktno uzeti učešće u samome kvizu da prate našu svečanost i da na taj način zajedno obilježimo ovaj poseban dan.

Kako smo svi suočeni sa vanrednom situacijom, u kviz takmičenju učešeće mogu uzeti alumnisti i stipendisti, ukupno 12 timova od po dva člana! Onih 12 timova koji ostvare najbržu prijavu putem linka ili skeniranjem QR koda!

Prijave timova od po dva člana moguće je izvršiti popunjavanjem forme ili skeniranjem QR koda.

Kviz ovoga puta slavi Bosnu i Hercegovinu, te njenu historiju, umjetnost, sport i sve ono što Bosna i Hercegovina jeste. Platforma koja će biti korištena za potrebe kviza je Kahoot. Potrebno je da svaki tim ima instaliranu aplikaciju na telefonu kako bi pristupio takmičenju.

Prijave slati do ponedjeljka, 23.11.2020. godine, do 20:00 sati.
Za sva dodatna pitanja budite slobodni javiti se na broj 062/017-868.

Kviz za Dan državnosti 2020, autor: Fondacija Izvor Nade

Pripremili smo i nagrade za one koji pokažu da su pravi poznavaoci BiH. Za prvo mjesto nagrada od 100 KM, drugo mjesto 70 KM i treće 50 KM.
Naši studenti iz Tima za kulturne događaje predstavit će nam se performansima koji slave Bosnu, uz sevdah i ljubav prema baštini.
Da te volim duša zna, draga moja BiH!
Budimo odgovorni, budimo online i zajedno obilježimo Dan državnosti. Obnovimo znanje, naučimo nešto novo i napunimo dušu ljubavlju prema domovini!
A svim učesnicima KVIZA ZNANJA, sretno!

Iz kategorije izdvajamo

Uspješno okončan projekat Iftari ‘22

U Fondaciji Izvor nade osjećamo se zahvalno i ponosno, što 13. godinu za redom, zajedno sa Vama i našim aktivistima ...

2 Maja, 2022

KONKURS za dodjelu stipendija u akademskoj 2022/2023. godini

FONDACIJA “IZVOR NADE” SARAJEVO Butmirska cesta 18d 71000 Sarajevo raspisuje K O N K U R S za prijem kandidata i dodjelu stipendija u akademskoj ...

29 Aprila, 2022

Mind Games II - Kviz znanja za naše stipendiste

Mind Games je jedan od projekata koji nastoji kroz zabavu i međusobnu suradnju pružiti priliku našim stipendistima da prošire i ...

25 Aprila, 2022