Unesite pojam vaše pretrage

Agetović i Djedović gostovali u Jutarnjem programu TV Alfa

Gostovanje u Jutarnjem programu TV Alfa 2. septembar 2016.

Gostovanje u Jutarnjem programu TV Alfa 2. septembar 2016.

Predsjednik Fondacije “Izvor nade“ Tarik Agetović i koordinator za rad sa studentima i učenicima Irfan Djedović gostovali su danas u Jutarnjem programu Televizije Alfa, u emisiji “Novo jutro”.

Povod gostovanja predstavnika Fondacije u Jutarnjem programu TV Alfa i emisiji “Novo jutro” bila je dodjela 43 stipendije za srednjoškolce na početku nove školske godine.

Agetović je naglasio kako se u procesu odabira stipendista posebna pažnja poklanja rezultatima iz učenja i vladanja.

“Svi naši stipendisti su odlični ili vrlo dobri učenici“, naglasio je direktor Agetović.

Irfan Djedović gledateljima je objasnio kako i na koji način Fondacija za unapređenje kulture i obrazovanja pomaže srednjoškolce.

“Organiziramo različite vrste instruktivnih nastava, gdje studenti koji su uspješni na fakultetima, a pri tom žive u Studentskom domu “Izvor nade“ drže instrukcije iz onih predmeta za koje srednjoškolci iskažu interes“, kazao je Djedović.

Direktor Agetović iskoristio je priliku i pozvao studente da apliciraju za smještaj u Studentskom domu “Izvor nade“ u kojem je ostalo tek nekoliko slobodnih mjesta.

Video-prilog gostovanja predstavnika Fondacije u Jutarnjem programu TV Alfa i emisiji “Novo jutro” možete pogledati u nastavku.

Iz kategorije izdvajamo

Vrsnjacko mentorstvo Fondacije Izvor nade, emisija_Impuls_znanja_2020

Videoprilog o vršnjačkom mentorstvu Fondacije "Izvor nade"

U 116. emisiji "Impuls znanja" čije emitovanje prenosi 12 lokalnih tv stanica, gledaoci mogu pogledati i prilog o programu vršnjačkog ...

13 Aprila, 2020

FTV o akciji nabavke računara i laptopa za djecu Kantona Sarajevo

Danas je u Osnovnoj školi "Mustafa Busuladžić", u sarajevskom naselju Dobroševići, uručena donacija od 25 računara za potrebe osnovaca kako ...

11 Aprila, 2020

Naida Kokić gostovala u Otvorenom programu Radija FBiH

Naida Kokić, zamjenica direktora Fondacije "Izvor nade" jutros je gostovala u Otvorenom programu Radija FBiH te govorila o aktivnostima koje ...

9 Aprila, 2020