Unesite pojam vaše pretrage

Agetović i Djedović gostovali u Jutarnjem programu TV Alfa

Gostovanje u Jutarnjem programu TV Alfa 2. septembar 2016.

Gostovanje u Jutarnjem programu TV Alfa 2. septembar 2016.

Predsjednik Fondacije “Izvor nade“ Tarik Agetović i koordinator za rad sa studentima i učenicima Irfan Djedović gostovali su danas u Jutarnjem programu Televizije Alfa, u emisiji “Novo jutro”.

Povod gostovanja predstavnika Fondacije u Jutarnjem programu TV Alfa i emisiji “Novo jutro” bila je dodjela 43 stipendije za srednjoškolce na početku nove školske godine.

Agetović je naglasio kako se u procesu odabira stipendista posebna pažnja poklanja rezultatima iz učenja i vladanja.

“Svi naši stipendisti su odlični ili vrlo dobri učenici“, naglasio je direktor Agetović.

Irfan Djedović gledateljima je objasnio kako i na koji način Fondacija za unapređenje kulture i obrazovanja pomaže srednjoškolce.

“Organiziramo različite vrste instruktivnih nastava, gdje studenti koji su uspješni na fakultetima, a pri tom žive u Studentskom domu “Izvor nade“ drže instrukcije iz onih predmeta za koje srednjoškolci iskažu interes“, kazao je Djedović.

Direktor Agetović iskoristio je priliku i pozvao studente da apliciraju za smještaj u Studentskom domu “Izvor nade“ u kojem je ostalo tek nekoliko slobodnih mjesta.

Video-prilog gostovanja predstavnika Fondacije u Jutarnjem programu TV Alfa i emisiji “Novo jutro” možete pogledati u nastavku.

Iz kategorije izdvajamo

AlfaTv je u emisiji 'Danas' ugostila naše koordinatore projekta Mini-škole neformalne edukacije

Uoči početka pete po redu Mini škole neformalne edukacije, koordinatori projekta Samira Aličić i Ajdin Karić gostovali su u emisiji ...

18 Decembra, 2020

Videoprilog MTV Maglaj - stipendistica Sara Međić govori o fondaciji

U video prilogu TVM (Radiotelevizije Maglaj) naša stipendistica i aktivistkinja Sara Međić govori o fondaciji Izvor nade. Studentski dom "Prod. ...

10 Decembra, 2020
Vrsnjacko mentorstvo Fondacije Izvor nade, emisija_Impuls_znanja_2020

Videoprilog o vršnjačkom mentorstvu Fondacije "Izvor nade"

U 116. emisiji "Impuls znanja" čije emitovanje prenosi 12 lokalnih tv stanica, gledaoci mogu pogledati i prilog o programu vršnjačkog ...

13 Aprila, 2020