Unesite pojam vaše pretrage

Agetović i Djedović gostovali u Jutarnjem programu TV Alfa

Gostovanje u Jutarnjem programu TV Alfa 2. septembar 2016.

Gostovanje u Jutarnjem programu TV Alfa 2. septembar 2016.

Predsjednik Fondacije “Izvor nade“ Tarik Agetović i koordinator za rad sa studentima i učenicima Irfan Djedović gostovali su danas u Jutarnjem programu Televizije Alfa, u emisiji “Novo jutro”.

Povod gostovanja predstavnika Fondacije u Jutarnjem programu TV Alfa i emisiji “Novo jutro” bila je dodjela 43 stipendije za srednjoškolce na početku nove školske godine.

Agetović je naglasio kako se u procesu odabira stipendista posebna pažnja poklanja rezultatima iz učenja i vladanja.

“Svi naši stipendisti su odlični ili vrlo dobri učenici“, naglasio je direktor Agetović.

Irfan Djedović gledateljima je objasnio kako i na koji način Fondacija za unapređenje kulture i obrazovanja pomaže srednjoškolce.

“Organiziramo različite vrste instruktivnih nastava, gdje studenti koji su uspješni na fakultetima, a pri tom žive u Studentskom domu “Izvor nade“ drže instrukcije iz onih predmeta za koje srednjoškolci iskažu interes“, kazao je Djedović.

Direktor Agetović iskoristio je priliku i pozvao studente da apliciraju za smještaj u Studentskom domu “Izvor nade“ u kojem je ostalo tek nekoliko slobodnih mjesta.

Video-prilog gostovanja predstavnika Fondacije u Jutarnjem programu TV Alfa i emisiji “Novo jutro” možete pogledati u nastavku.

Iz kategorije izdvajamo

Muhamed Duraković u Jutarnjem programu TVSA

Uz smještaj, Fondacija nam daje podršku kroz mnogobrojne aktivnosti, projekte i mentorstvo, čime obogaćuje i olakšava naše studijske godine, riječi ...

11 Januara, 2022

Vikend program TVSA o Mini školi kodiranja

Aldin Kovačević i Delila Bajrić su gostovali danas u Vikend programu Televizije Sarajevo i govorili malo više o Mini školi ...

30 Januara, 2021

AlfaTv je u emisiji 'Danas' ugostila naše koordinatore projekta Mini-škole neformalne edukacije

Uoči početka pete po redu Mini škole neformalne edukacije, koordinatori projekta Samira Aličić i Ajdin Karić gostovali su u emisiji ...

18 Decembra, 2020