Čestitka Fondacije “Izvor nade“ u povodu nove akademske godine

Čestitka Fondacija Izvor nade

Rukovodstvo Fondacije “Izvor nade“ u povodu početka nove akademske 2018/2019. godine upućuje iskrene čestitke svim studentima u Bosni i Hercegovini.

“Nadamo se da će studenti svojim trudom i zalaganjem usvojiti neophodna znanja i vještine posredstvom kojih će biti nosioci vrijednosti našeg društva. Vjerujemo da će studije iskoristiti za osobno i profesionalno usavršavanje i napredak u oblastima koje studiraju. Na tom putu Fondacija brine o smještaju više od 130 studenata koji svoje studije nastavljaju na jednom od sarajevskih univerziteta. Dijelimo njihove brige i potrebe, radost i sreću a na tom putu nam pomaže i određeni broj donatora“, saopćeno je iz Fondacije “Izvor nade“.

Fondacija će i u budućnosti brinuti o unapređenju studentskog standarda, stipendiranju učenika i studenta te uključiti se u proces aktivnog povezivanja studenata i privrednika.

U narednom periodu očekuje se svečano potpisivanje ugovora o stipendiranju sa studentima koji su ostvarili pravo na stipendije Fondacije “Izvor nade“.

Promotivna brošura

Naš katalog