Unesite pojam vaše pretrage

Ured Fondacije u Nedžarićima organizirao radionicu “Pravilna njega kože“

Radionica "Njega koze i lica" Organlook

 

Radionica "Njega koze i lica" Organlook

Ured Fondacije “Izvor nade“ u Nedžarićima 28. februara upriličio je drugu zdravstvenu radionicu pod nazivom “Pravilna njega kože“.

Predavač na ovoj radionici bila je Lejla Mehmedović-Sofo, magistrica farmacije i osnivač već poznate kozmetičke firme “Organlook“.

“Radionica je bila od velike koristi za studentice. U vremenu kada je tržište prepuno neprovjerenih, pa čak i kancerogenih proizvoda od velike važnosti je edukacija ovog tipa. Djevojke su imale priliku da dobiju korisne savjete o pravilnoj njezi kože, o opasnostima koje nose sa sobom neprovjereni proizvodi, o značaju uvođenja prirodnih proizvoda u svoju kozmetiku“, kazala je po završetku radionice Harisa Polutan, koordinatorica pri Uredu Fondacije u Nedžarićima.

Prisutna publika ima je priliku čuti i nazive najčešće štetnih sastojaka koji prevladavaju u proizvodima za njegu kože i higijenu. Na radionici je istaknut značaj koji ima pravilna i zdrava ishrana za zdravlje kože.

[URIS id=3035]

 

 

Iz kategorije izdvajamo

Podijeljeno 1383 iftara i dječija paketića u devet općina

U Fondaciji Izvor nade osjećamo se zahvalno i ponosno, što 12. godinu za redom, zajedno sa Vama i sa našim ...

13 Maja, 2021

Obilježen Narandžasti dan

U saradnji sa Institutom za razvoj mladih KULT, stipendisti i stipendistice Fondacije Izvor nade obilježili su Narandžasti dan, koji se ...

26 Aprila, 2021

Predivno mjesto za zvati domom

U Fondaciji Izvor nade sretni smo da možemo pružiti priliku za napredak studentica i studenata. Tvoj život izvan učionice jednako ...

21 Aprila, 2021