Unesite pojam vaše pretrage

Ured Fondacije u Nedžarićima organizirao radionicu “Pravilna njega kože“

Radionica "Njega koze i lica" Organlook

 

Radionica "Njega koze i lica" Organlook

Ured Fondacije “Izvor nade“ u Nedžarićima 28. februara upriličio je drugu zdravstvenu radionicu pod nazivom “Pravilna njega kože“.

Predavač na ovoj radionici bila je Lejla Mehmedović-Sofo, magistrica farmacije i osnivač već poznate kozmetičke firme “Organlook“.

“Radionica je bila od velike koristi za studentice. U vremenu kada je tržište prepuno neprovjerenih, pa čak i kancerogenih proizvoda od velike važnosti je edukacija ovog tipa. Djevojke su imale priliku da dobiju korisne savjete o pravilnoj njezi kože, o opasnostima koje nose sa sobom neprovjereni proizvodi, o značaju uvođenja prirodnih proizvoda u svoju kozmetiku“, kazala je po završetku radionice Harisa Polutan, koordinatorica pri Uredu Fondacije u Nedžarićima.

Prisutna publika ima je priliku čuti i nazive najčešće štetnih sastojaka koji prevladavaju u proizvodima za njegu kože i higijenu. Na radionici je istaknut značaj koji ima pravilna i zdrava ishrana za zdravlje kože.

[URIS id=3035]

 

 

Iz kategorije izdvajamo

Trening vršnjačkih mentora i mentorica

Domski život Fondacije Izvor nade vodi se idejom važnosti podrške, kreiranja zajednice, saradnje i vršnjačkog mentorstva kao resursa za ostvarenje ...

3 Oktobra, 2022

Teen Talks - Vikend povjerenja

PRIJAVI ME Znamo, tempo u kojem živimo postao je prebrz za savladati sve što se od nas očekuje. A znamo li ...

13 Septembra, 2022

Privedena kraju Ljetna škola M.R.E.Ž.A. ‘22

Ponekad se svi nađemo u periodu, kada nam ponestane motivacije. I to je prirodan proces. Onaj, u kojem tražimo svoje ...

9 Augusta, 2022