Unesite pojam vaše pretrage

Ured Fondacije u Nedžarićima organizirao radionicu “Pravilna njega kože“

Radionica "Njega koze i lica" Organlook

 

Radionica "Njega koze i lica" Organlook

Ured Fondacije “Izvor nade“ u Nedžarićima 28. februara upriličio je drugu zdravstvenu radionicu pod nazivom “Pravilna njega kože“.

Predavač na ovoj radionici bila je Lejla Mehmedović-Sofo, magistrica farmacije i osnivač već poznate kozmetičke firme “Organlook“.

“Radionica je bila od velike koristi za studentice. U vremenu kada je tržište prepuno neprovjerenih, pa čak i kancerogenih proizvoda od velike važnosti je edukacija ovog tipa. Djevojke su imale priliku da dobiju korisne savjete o pravilnoj njezi kože, o opasnostima koje nose sa sobom neprovjereni proizvodi, o značaju uvođenja prirodnih proizvoda u svoju kozmetiku“, kazala je po završetku radionice Harisa Polutan, koordinatorica pri Uredu Fondacije u Nedžarićima.

Prisutna publika ima je priliku čuti i nazive najčešće štetnih sastojaka koji prevladavaju u proizvodima za njegu kože i higijenu. Na radionici je istaknut značaj koji ima pravilna i zdrava ishrana za zdravlje kože.

[URIS id=3035]

 

 

Iz kategorije izdvajamo

Noć poezije sa Sarajevkim John Doe

"Ali u njoj se, kao u meni, vode tihe i nepremostive bitke, i oboje kao da u svakom trenutku, lebdimo ...

24 Januara, 2022

Mini škola kodiranja iz 'web development'-a

U organizaciji Fondacije Izvor nade, u protekloj sedmici održana je Mini-škola kodiranja za srednjoškolce širom Bosne i Hercegovine. Na školu ...

16 Januara, 2022

Muhamed Duraković u Jutarnjem programu TVSA

Uz smještaj, Fondacija nam daje podršku kroz mnogobrojne aktivnosti, projekte i mentorstvo, čime obogaćuje i olakšava naše studijske godine, riječi ...

11 Januara, 2022