Unesite pojam vaše pretrage

Sretan 25. novembar, Dan državnosti Bosne i Hercegovine

Cestitka Dan drzavnosti BiH Fondacija Izvor nade

Cestitka Dan drzavnosti BiH Fondacija Izvor nade

Fondacija “Izvor nade“ prigodnim programom obilježila je 25. novembar, Dan državnosti Bosne i Hercegovine.

Tako je rukovodstvo Fondacije za aktiviste, stipendiste i građane Sarajeva 22. novembra u Studentskom domu “Izvor nade“organizirala predavanje generala Jovana Divjaka.

Tema “Država, to smo mi“ ponudila je nekoliko važnih promatranja generala Divjaka koje je pripremio za ovo predavanje. Tako su studenti imali priliku čuti kako se treba odnositi prema državnim praznicima, kako voljeti svoju državu, šta mladi mogu učiniti za nju te šta mogu naučiti iz prošlosti zarad bolje sadašnjosti i budućnosti.

Rukovodstvo Fondacije za unapređenje nauke i obrazovanje “Izvor nade“ svim građanima Bosne i Hercegovine čestita 25. novembar, Dan državnosti Bosne i Hercegovine.

“Svim našim stipendistima, donatorima, aktivistima i članovima Fondacije, te građanima Bosne i Hercegovine, čestitamo 25. novembar, Dan državnosti Bosne i Hercegovine sa željom i nadom u bolje sutra s ciljem popravka našeg personalnog stanja i stanja države u kojoj živimo“, poručio je Tarik Agetović, direktor Fondacije “Izvor nade“.

Iz kategorije izdvajamo

Održan Trening za vršnjačke mentore/ice

Mentorski tim Fondacije Izvor nade čine mladi ljudi koji svoje slobodne vrijeme posvećuju pružanju podrške svojim vršnjacima u procesima prilagodbe, ...

16 Oktobra, 2021

Otvoren novi dom!

Danas je u prostorijama Fondacije Izvor nade upriličeno svečano otvorenje novoizgrađenog dijela studentskog doma, u sklopu proširenja kapaciteta već postojećeg ...

8 Oktobra, 2021

Progres gradnje kroz fotografije

U susret budućem izgledu doma. Pratite progres izgradnje.

12 Septembra, 2021