Unesite pojam vaše pretrage

Sretan 25. novembar, Dan državnosti Bosne i Hercegovine

Cestitka Dan drzavnosti BiH Fondacija Izvor nade

Cestitka Dan drzavnosti BiH Fondacija Izvor nade

Fondacija “Izvor nade“ prigodnim programom obilježila je 25. novembar, Dan državnosti Bosne i Hercegovine.

Tako je rukovodstvo Fondacije za aktiviste, stipendiste i građane Sarajeva 22. novembra u Studentskom domu “Izvor nade“organizirala predavanje generala Jovana Divjaka.

Tema “Država, to smo mi“ ponudila je nekoliko važnih promatranja generala Divjaka koje je pripremio za ovo predavanje. Tako su studenti imali priliku čuti kako se treba odnositi prema državnim praznicima, kako voljeti svoju državu, šta mladi mogu učiniti za nju te šta mogu naučiti iz prošlosti zarad bolje sadašnjosti i budućnosti.

Rukovodstvo Fondacije za unapređenje nauke i obrazovanje “Izvor nade“ svim građanima Bosne i Hercegovine čestita 25. novembar, Dan državnosti Bosne i Hercegovine.

“Svim našim stipendistima, donatorima, aktivistima i članovima Fondacije, te građanima Bosne i Hercegovine, čestitamo 25. novembar, Dan državnosti Bosne i Hercegovine sa željom i nadom u bolje sutra s ciljem popravka našeg personalnog stanja i stanja države u kojoj živimo“, poručio je Tarik Agetović, direktor Fondacije “Izvor nade“.

Iz kategorije izdvajamo

KONKURS za dodjelu stipendija u akademskoj 2021/2022. godini

FONDACIJA “IZVOR NADE” SARAJEVO Butmirska cesta 18d 71000 Sarajevo raspisuje KONKURS za dodjelu stipendija u akademskoj 2021/22. godini za koje finansijska sredstva osigurava Fondacija “Izvor nade” ...

14 Aprila, 2021

Progres gradnje kroz fotografije

U susret budućem izgledu doma. Pratite sedmični progres.

12 Aprila, 2021

Akcija Iftari 2021 - Jer Brinemo!

Dragi donatori, stipendisti, aktivisti i prijatelji fondacije Izvor nade, dozvolite na početku mjeseca Ramazana da uputimo dove Svevišnjem da ovaj mjesec ...

29 Marta, 2021