Unesite pojam vaše pretrage

Održano druženje studentica i donatora u Uredu Fondacije “Izvor nade“ Nedžarići

Druzenje studentica i donatora Ured Fondacije Izvor nade Nedzarici

Druzenje studentica i donatora Ured Fondacije Izvor nade Nedzarici

Fondacija “Izvor nade“ ima redovnu praksu održavanja sastanaka studenata – stipendista Fondacije sa donatorima koji podržavaju rad Fondacije.

Tako je u prijatnoj atmosferi ove sedmice održan sastanak na kojem su donatori upoznati s aktivnostima koje rukovodstvo ovog Ureda provodi s ciljem unapređenja uslova studiranja i smještaja.

Naglašena je potreba redovnog informisanja donatora o aktivnostima koje se realiziraju.

“Cilj je da našim donatorima ponudimo relevantne informacije poput informacija o uslovima stanovanja, ocjenama srednjoškolki i studentica o kojima brinemo, vršnjačkom mentorstvu, realiziranim radionicama i projektima“, kazala je Naida Kokić, direktorica Ureda Fondacije “Izvor nade“ u Nedžarićima.

Studentice su u ugodnom ambijentu ponaosob predstavile i ispričale svoje životne priče kao i načine na koje su stupile u kontakt sa Fondacijom “Izvor nade“. Posebno je istaknut doprinos koji Fondacija pruža na polju stipendiranja jer, prema riječima studentica “to je razlog zbog kojeg sada uspješno pohađaju sarajevske fakultete i univerzitete“.

[URIS id=3045]

[URIS id=3045]

Iz kategorije izdvajamo

Održan Trening za vršnjačke mentore/ice

Mentorski tim Fondacije Izvor nade čine mladi ljudi koji svoje slobodne vrijeme posvećuju pružanju podrške svojim vršnjacima u procesima prilagodbe, ...

16 Oktobra, 2021

Otvoren novi dom!

Danas je u prostorijama Fondacije Izvor nade upriličeno svečano otvorenje novoizgrađenog dijela studentskog doma, u sklopu proširenja kapaciteta već postojećeg ...

8 Oktobra, 2021

Progres gradnje kroz fotografije

U susret budućem izgledu doma. Pratite progres izgradnje.

12 Septembra, 2021