Unesite pojam vaše pretrage

Održano druženje studentica i donatora u Uredu Fondacije “Izvor nade“ Nedžarići

Druzenje studentica i donatora Ured Fondacije Izvor nade Nedzarici

Druzenje studentica i donatora Ured Fondacije Izvor nade Nedzarici

Fondacija “Izvor nade“ ima redovnu praksu održavanja sastanaka studenata – stipendista Fondacije sa donatorima koji podržavaju rad Fondacije.

Tako je u prijatnoj atmosferi ove sedmice održan sastanak na kojem su donatori upoznati s aktivnostima koje rukovodstvo ovog Ureda provodi s ciljem unapređenja uslova studiranja i smještaja.

Naglašena je potreba redovnog informisanja donatora o aktivnostima koje se realiziraju.

“Cilj je da našim donatorima ponudimo relevantne informacije poput informacija o uslovima stanovanja, ocjenama srednjoškolki i studentica o kojima brinemo, vršnjačkom mentorstvu, realiziranim radionicama i projektima“, kazala je Naida Kokić, direktorica Ureda Fondacije “Izvor nade“ u Nedžarićima.

Studentice su u ugodnom ambijentu ponaosob predstavile i ispričale svoje životne priče kao i načine na koje su stupile u kontakt sa Fondacijom “Izvor nade“. Posebno je istaknut doprinos koji Fondacija pruža na polju stipendiranja jer, prema riječima studentica “to je razlog zbog kojeg sada uspješno pohađaju sarajevske fakultete i univerzitete“.

[URIS id=3045]

[URIS id=3045]

Iz kategorije izdvajamo

Podijeljeno 1383 iftara i dječija paketića u devet općina

U Fondaciji Izvor nade osjećamo se zahvalno i ponosno, što 12. godinu za redom, zajedno sa Vama i sa našim ...

13 Maja, 2021

Obilježen Narandžasti dan

U saradnji sa Institutom za razvoj mladih KULT, stipendisti i stipendistice Fondacije Izvor nade obilježili su Narandžasti dan, koji se ...

26 Aprila, 2021

Predivno mjesto za zvati domom

U Fondaciji Izvor nade sretni smo da možemo pružiti priliku za napredak studentica i studenata. Tvoj život izvan učionice jednako ...

21 Aprila, 2021