Unesite pojam vaše pretrage

Održano druženje studentica i donatora u Uredu Fondacije “Izvor nade“ Nedžarići

Druzenje studentica i donatora Ured Fondacije Izvor nade Nedzarici

Druzenje studentica i donatora Ured Fondacije Izvor nade Nedzarici

Fondacija “Izvor nade“ ima redovnu praksu održavanja sastanaka studenata – stipendista Fondacije sa donatorima koji podržavaju rad Fondacije.

Tako je u prijatnoj atmosferi ove sedmice održan sastanak na kojem su donatori upoznati s aktivnostima koje rukovodstvo ovog Ureda provodi s ciljem unapređenja uslova studiranja i smještaja.

Naglašena je potreba redovnog informisanja donatora o aktivnostima koje se realiziraju.

“Cilj je da našim donatorima ponudimo relevantne informacije poput informacija o uslovima stanovanja, ocjenama srednjoškolki i studentica o kojima brinemo, vršnjačkom mentorstvu, realiziranim radionicama i projektima“, kazala je Naida Kokić, direktorica Ureda Fondacije “Izvor nade“ u Nedžarićima.

Studentice su u ugodnom ambijentu ponaosob predstavile i ispričale svoje životne priče kao i načine na koje su stupile u kontakt sa Fondacijom “Izvor nade“. Posebno je istaknut doprinos koji Fondacija pruža na polju stipendiranja jer, prema riječima studentica “to je razlog zbog kojeg sada uspješno pohađaju sarajevske fakultete i univerzitete“.

[URIS id=3045]

[URIS id=3045]

Iz kategorije izdvajamo

Treća godišnjica smrti prof.dr. Fikreta Hadžića

  Njegova borba na putu dobra, pravde, istine, napretka je trajala do zadnjeg dana njegovog života, i nije posustajao ni u ...

20 Jula, 2021

Progres gradnje kroz fotografije

U susret budućem izgledu doma. Pratite progres izgradnje.

21 Juna, 2021

Ciklus predavanja iz oblasti nauke i inžinjeringa

Nauka i obrazovanje predstavljaju veoma važnu sferu u životu mladih, te im je stoga potrebno posvetiti i više pažnje. Na ...

17 Juna, 2021