Unesite pojam vaše pretrage

Najava: Online kviz za stipendiste i prijatelje Fondacije "Izvor nade"

ONLINE KVIZ ZNANJA u vremenu pandemije korona virusa

Fondacija “Izvor nade”, poštujući naredbe svih nivoa vlasti a koje se tiču ograničenog kretanja u vremenu pandemije korona virusa, za stipendiste i prijatelje Fondacije “Izvor nade” organizira online kviz takmičenje “#OSTANI KUĆI I ZAGIRAJ”, kviz takmičenje stipendista Fondacije na koji su pozvani stipendisti, donatori, prijatelji i mladi iz BiH.

Kviz je ovaj put iz opšteg znanja i uključuje oblasti od književnosti, umjetnosti, prirodnih nauka i slično, a otvorenog je karaktera, što znači da učešće mogu uzeti i donatori i prijatelji Fondacije ili možete pozvati i prijatelje koji se žele okušati u kviz takmičenju.

Prijave je moguće izvršiti na broj 062555602 (Kontakt osoba: Samira Aličić)! Na isti broj možete dobiti i više informacija o samom takmičenju.

Očekuje vas super kviz takmičenje i prilika za pokazivanje opšteg znanja, a naravno i zabava.

Pojedinačne prijave slati do srijede, 01.04., do 15:00 sati.

Sve dodatne informacije, sa tačnim vremenom održavanja i linkom za Meet bit će objavljene na Facebook stranici Fondacije “Izvor nade”.

 

Iz kategorije izdvajamo

Podijeljeno 1383 iftara i dječija paketića u devet općina

U Fondaciji Izvor nade osjećamo se zahvalno i ponosno, što 12. godinu za redom, zajedno sa Vama i sa našim ...

13 Maja, 2021

KONKURS za dodjelu stipendija u akademskoj 2021/2022. godini

FONDACIJA “IZVOR NADE” SARAJEVO Butmirska cesta 18d 71000 Sarajevo raspisuje KONKURS za dodjelu stipendija u akademskoj 2021/22. godini za koje finansijska sredstva osigurava Fondacija “Izvor nade” ...

14 Aprila, 2021

Akcija Iftari 2021 - Jer Brinemo!

Dragi donatori, stipendisti, aktivisti i prijatelji fondacije Izvor nade, dozvolite na početku mjeseca Ramazana da uputimo dove Svevišnjem da ovaj mjesec ...

29 Marta, 2021