Unesite pojam vaše pretrage

Najava: Online kviz za stipendiste i prijatelje Fondacije "Izvor nade"

ONLINE KVIZ ZNANJA u vremenu pandemije korona virusa

Fondacija “Izvor nade”, poštujući naredbe svih nivoa vlasti a koje se tiču ograničenog kretanja u vremenu pandemije korona virusa, za stipendiste i prijatelje Fondacije “Izvor nade” organizira online kviz takmičenje “#OSTANI KUĆI I ZAGIRAJ”, kviz takmičenje stipendista Fondacije na koji su pozvani stipendisti, donatori, prijatelji i mladi iz BiH.

Kviz je ovaj put iz opšteg znanja i uključuje oblasti od književnosti, umjetnosti, prirodnih nauka i slično, a otvorenog je karaktera, što znači da učešće mogu uzeti i donatori i prijatelji Fondacije ili možete pozvati i prijatelje koji se žele okušati u kviz takmičenju.

Prijave je moguće izvršiti na broj 062555602 (Kontakt osoba: Samira Aličić)! Na isti broj možete dobiti i više informacija o samom takmičenju.

Očekuje vas super kviz takmičenje i prilika za pokazivanje opšteg znanja, a naravno i zabava.

Pojedinačne prijave slati do srijede, 01.04., do 15:00 sati.

Sve dodatne informacije, sa tačnim vremenom održavanja i linkom za Meet bit će objavljene na Facebook stranici Fondacije “Izvor nade”.

 

Iz kategorije izdvajamo

Kampanja 16 dana aktivizma - Ne_žmiri Vol. 2

Fondacija “Izvor nade” drugu godinu zaredom realizuje aktivnosti povodom 16 dana aktivizma u sklopu kampanje “Ne žmiri”, kojom se želi ...

8 Decembra, 2022

Teen Talks II - Nedjelja povjerenja

PRIJAVI ME U prvom ciklusu smo savladali tehnike na relaciji “učnik vs. nastavnik”, odnosno tehnike za kvalitetno predstavljanje sebe i saradnju ...

27 Novembra, 2022

Teen Talks - Vikend povjerenja

PRIJAVI ME Znamo, tempo u kojem živimo postao je prebrz za savladati sve što se od nas očekuje. A znamo li ...

13 Septembra, 2022