Unesite pojam vaše pretrage

Karahodžić zabilježio pobjedu na bokserskom turniru u Brčkom

Hasan Karahodzic bokser

Hasan Karahodzic bokser

Hasan Karahodžić, mladi bokser i stipendista Fondacije “Izvor nade“ na nedavno održanom bokserskom turniru u Brčkom zabilježio je novu pobjedu.

Radi se o turniru koji je organiziran u okviru obilježavanja 17 godina Brčko Distrikta Bosne i Hercegovine.

Na turniru je učestvovalo po šest predstavnika seniorskih reprezentacija BiH i Hrvatske.

Karahodžić je jednoglasnom odlukom sudija pobjedio hrvatskog reprezentativca Marka Križanovića te pobjedom donio poen za Bosnu i Hercegovinu.

“Bila mi je velika čast što sam predstavljao svoju domovinu. Ne mogu reći da sam sto posto zadovoljan svojim nastupom, ali s obzirom da se još uvijek nisam oporavio od povrede i prethodog meča u kojem sam također zabilježio pobjedu. Cilj mi je da promoviram svoj grad, Veliku Kladušu, te da se kvalitetno pripremim za državno prvenststvo koje će se održati u aprilu ove godine“, kazao je mladi Karahodžić.

[URIS id=3104]

Iz kategorije izdvajamo

Održan Trening za vršnjačke mentore/ice

Mentorski tim Fondacije Izvor nade čine mladi ljudi koji svoje slobodne vrijeme posvećuju pružanju podrške svojim vršnjacima u procesima prilagodbe, ...

16 Oktobra, 2021

Otvoren novi dom!

Danas je u prostorijama Fondacije Izvor nade upriličeno svečano otvorenje novoizgrađenog dijela studentskog doma, u sklopu proširenja kapaciteta već postojećeg ...

8 Oktobra, 2021

Progres gradnje kroz fotografije

U susret budućem izgledu doma. Pratite progres izgradnje.

12 Septembra, 2021