Unesite pojam vaše pretrage

Direktor Agetović predstavljao Fondaciju “Izvor nade“ na Skupštini SBNVO

Tarik Agetovic Sanski Most 17.2.2018

Tarik Agetovic Sanski Most 17.2.2018

Direktor Fondacije za unaprijeđenje obrazovanja i kulture “Izvor nade“, Tarik Agetović, predstavljao je Fondaciju na nedavno održanoj Skupštini Saveza bošnjačkih nevladinih organizacija koja je održana u Sanskom Mostu.

Prvi dio skupštinskog zasjedanja Saveza održan je krajem 2017. godine u Sarajevu dok je drugi krug zasjedanja održan 17. februara ove godine u Sanskom Mostu.

Agetović je tokom trajanja Skupštine, i u Sarajevu i u Sanskom Mostu, predstavljao Fondaciju “Izvor nade“, koja je novi i punopravni član Saveza bošnjačkih nevladinih organizacija (SBNVO) te konstruktivnim prijedlozima i sugestijama dao doprinos u radu ovog nedavno formiranog saveza.

U izjavi za medije, Agetović je kazao kako je važno da se nevladine organizacije bolje upoznaju i daju svoj doprinos u izgradnji ove države.

“Cilj je svakako ujedinjenje svih bošnjačkih nevladinih organizacija kroz zajedničko djelovanje i pomaganje u statutarnim djelatnostima Udruženja. Cilj nam je da sva udruženja koja postoje u Bosni i Hercegovini, koja imaju želju, cilj i namjeru da pomognu – da se ujedinimo i zajedničkim snagama doprinesemo društvu, zajednici i Bosni i Hercegovini“, kazao je Agetović .

Iz kategorije izdvajamo

Treća godišnjica smrti prof.dr. Fikreta Hadžića

  Njegova borba na putu dobra, pravde, istine, napretka je trajala do zadnjeg dana njegovog života, i nije posustajao ni u ...

20 Jula, 2021

Progres gradnje kroz fotografije

U susret budućem izgledu doma. Pratite progres izgradnje.

21 Juna, 2021

Ciklus predavanja iz oblasti nauke i inžinjeringa

Nauka i obrazovanje predstavljaju veoma važnu sferu u životu mladih, te im je stoga potrebno posvetiti i više pažnje. Na ...

17 Juna, 2021