Unesite pojam vaše pretrage

Direktor Agetović predstavljao Fondaciju “Izvor nade“ na Skupštini SBNVO

Tarik Agetovic Sanski Most 17.2.2018

Tarik Agetovic Sanski Most 17.2.2018

Direktor Fondacije za unaprijeđenje obrazovanja i kulture “Izvor nade“, Tarik Agetović, predstavljao je Fondaciju na nedavno održanoj Skupštini Saveza bošnjačkih nevladinih organizacija koja je održana u Sanskom Mostu.

Prvi dio skupštinskog zasjedanja Saveza održan je krajem 2017. godine u Sarajevu dok je drugi krug zasjedanja održan 17. februara ove godine u Sanskom Mostu.

Agetović je tokom trajanja Skupštine, i u Sarajevu i u Sanskom Mostu, predstavljao Fondaciju “Izvor nade“, koja je novi i punopravni član Saveza bošnjačkih nevladinih organizacija (SBNVO) te konstruktivnim prijedlozima i sugestijama dao doprinos u radu ovog nedavno formiranog saveza.

U izjavi za medije, Agetović je kazao kako je važno da se nevladine organizacije bolje upoznaju i daju svoj doprinos u izgradnji ove države.

“Cilj je svakako ujedinjenje svih bošnjačkih nevladinih organizacija kroz zajedničko djelovanje i pomaganje u statutarnim djelatnostima Udruženja. Cilj nam je da sva udruženja koja postoje u Bosni i Hercegovini, koja imaju želju, cilj i namjeru da pomognu – da se ujedinimo i zajedničkim snagama doprinesemo društvu, zajednici i Bosni i Hercegovini“, kazao je Agetović .

Iz kategorije izdvajamo

Trening vršnjačkih mentora i mentorica

Domski život Fondacije Izvor nade vodi se idejom važnosti podrške, kreiranja zajednice, saradnje i vršnjačkog mentorstva kao resursa za ostvarenje ...

3 Oktobra, 2022

Teen Talks - Vikend povjerenja

PRIJAVI ME Znamo, tempo u kojem živimo postao je prebrz za savladati sve što se od nas očekuje. A znamo li ...

13 Septembra, 2022

Privedena kraju Ljetna škola M.R.E.Ž.A. ‘22

Ponekad se svi nađemo u periodu, kada nam ponestane motivacije. I to je prirodan proces. Onaj, u kojem tražimo svoje ...

9 Augusta, 2022