Unesite pojam vaše pretrage

Direktor Agetović predstavljao Fondaciju “Izvor nade“ na Skupštini SBNVO

Tarik Agetovic Sanski Most 17.2.2018

Tarik Agetovic Sanski Most 17.2.2018

Direktor Fondacije za unaprijeđenje obrazovanja i kulture “Izvor nade“, Tarik Agetović, predstavljao je Fondaciju na nedavno održanoj Skupštini Saveza bošnjačkih nevladinih organizacija koja je održana u Sanskom Mostu.

Prvi dio skupštinskog zasjedanja Saveza održan je krajem 2017. godine u Sarajevu dok je drugi krug zasjedanja održan 17. februara ove godine u Sanskom Mostu.

Agetović je tokom trajanja Skupštine, i u Sarajevu i u Sanskom Mostu, predstavljao Fondaciju “Izvor nade“, koja je novi i punopravni član Saveza bošnjačkih nevladinih organizacija (SBNVO) te konstruktivnim prijedlozima i sugestijama dao doprinos u radu ovog nedavno formiranog saveza.

U izjavi za medije, Agetović je kazao kako je važno da se nevladine organizacije bolje upoznaju i daju svoj doprinos u izgradnji ove države.

“Cilj je svakako ujedinjenje svih bošnjačkih nevladinih organizacija kroz zajedničko djelovanje i pomaganje u statutarnim djelatnostima Udruženja. Cilj nam je da sva udruženja koja postoje u Bosni i Hercegovini, koja imaju želju, cilj i namjeru da pomognu – da se ujedinimo i zajedničkim snagama doprinesemo društvu, zajednici i Bosni i Hercegovini“, kazao je Agetović .

Iz kategorije izdvajamo

Literarno takmičenje - Moje životno obrazovanje

Pošalji rad Pozivaju se svi zainteresovani da se prijave na Konkurs za najbolji esej 2023. Pobjednicima obezbijeđene novčane nagrade. Dragi mladi ljubitelji ...

6 Februara, 2023

Ad Astra

Još jedno zimsko januarsko veče proteklo je u toploj i ugodnoj atmosferi Studentskog doma „Prof.dr. Fikret Hadžić“. Studentski tim karijernog ...

23 Januara, 2023

Uspješno održana Mini škola kodiranja

Imamo nove buduće Tech lidere, koji su ovog zimskog raspusta odlučili započeti kodiranje svog puta do uspjeha! Jer raspusti sa ...

17 Januara, 2023