Unesite pojam vaše pretrage

Direktor Agetović predstavljao Fondaciju “Izvor nade“ na Skupštini SBNVO

Tarik Agetovic Sanski Most 17.2.2018

Tarik Agetovic Sanski Most 17.2.2018

Direktor Fondacije za unaprijeđenje obrazovanja i kulture “Izvor nade“, Tarik Agetović, predstavljao je Fondaciju na nedavno održanoj Skupštini Saveza bošnjačkih nevladinih organizacija koja je održana u Sanskom Mostu.

Prvi dio skupštinskog zasjedanja Saveza održan je krajem 2017. godine u Sarajevu dok je drugi krug zasjedanja održan 17. februara ove godine u Sanskom Mostu.

Agetović je tokom trajanja Skupštine, i u Sarajevu i u Sanskom Mostu, predstavljao Fondaciju “Izvor nade“, koja je novi i punopravni član Saveza bošnjačkih nevladinih organizacija (SBNVO) te konstruktivnim prijedlozima i sugestijama dao doprinos u radu ovog nedavno formiranog saveza.

U izjavi za medije, Agetović je kazao kako je važno da se nevladine organizacije bolje upoznaju i daju svoj doprinos u izgradnji ove države.

“Cilj je svakako ujedinjenje svih bošnjačkih nevladinih organizacija kroz zajedničko djelovanje i pomaganje u statutarnim djelatnostima Udruženja. Cilj nam je da sva udruženja koja postoje u Bosni i Hercegovini, koja imaju želju, cilj i namjeru da pomognu – da se ujedinimo i zajedničkim snagama doprinesemo društvu, zajednici i Bosni i Hercegovini“, kazao je Agetović .

Iz kategorije izdvajamo

Enver Suljić i Nihad Ahmić – uspješni alumnisti i poduzetnici

Poznato je da među našim stipendistima i alumnistima imamo studente i ljude različitih profila, koji ostvaruju uspjehe na raznim poljima. ...

30 Novembra, 2021

Čuvajmo našu domovinu! Volimo sebe u Bosni i Bosnu u sebi! 

Prije 78 godina, 25. novembra davne 1943. godine na području današnjeg Mrkonjić Grada donesene su historijske odluke o obnovi državnosti ...

25 Novembra, 2021

Per aspera ad astra

U studentskom domu „Prof. dr. Fikret Hadžić“ svečano upriličena „zvjezdana večer“. Naime, u organizaciji naših vrijednih aktivistica Aide Mešić i ...

18 Novembra, 2021