Unesite pojam vaše pretrage

Direktor Agetović predstavljao Fondaciju “Izvor nade“ na Skupštini SBNVO

Tarik Agetovic Sanski Most 17.2.2018

Tarik Agetovic Sanski Most 17.2.2018

Direktor Fondacije za unaprijeđenje obrazovanja i kulture “Izvor nade“, Tarik Agetović, predstavljao je Fondaciju na nedavno održanoj Skupštini Saveza bošnjačkih nevladinih organizacija koja je održana u Sanskom Mostu.

Prvi dio skupštinskog zasjedanja Saveza održan je krajem 2017. godine u Sarajevu dok je drugi krug zasjedanja održan 17. februara ove godine u Sanskom Mostu.

Agetović je tokom trajanja Skupštine, i u Sarajevu i u Sanskom Mostu, predstavljao Fondaciju “Izvor nade“, koja je novi i punopravni član Saveza bošnjačkih nevladinih organizacija (SBNVO) te konstruktivnim prijedlozima i sugestijama dao doprinos u radu ovog nedavno formiranog saveza.

U izjavi za medije, Agetović je kazao kako je važno da se nevladine organizacije bolje upoznaju i daju svoj doprinos u izgradnji ove države.

“Cilj je svakako ujedinjenje svih bošnjačkih nevladinih organizacija kroz zajedničko djelovanje i pomaganje u statutarnim djelatnostima Udruženja. Cilj nam je da sva udruženja koja postoje u Bosni i Hercegovini, koja imaju želju, cilj i namjeru da pomognu – da se ujedinimo i zajedničkim snagama doprinesemo društvu, zajednici i Bosni i Hercegovini“, kazao je Agetović .

Iz kategorije izdvajamo

Stipendisti priredili predivnu svečanost

25.11.2020. godine, u prostorijama Studentskog doma “Prof. dr. Fikret Hadžić” u Sarajevu, održan je kviz "Game of Mind" povodom Dana ...

26 Novembra, 2020

Sretan 25. novembar, Dan državnosti BiH!

Svim građankama i građanima Bosne i Hercegovine sretan 25. novembar, Dan državnosti Bosne i Hercegovine! Da te volim, duša zna Draga moja ...

24 Novembra, 2020

Obilježavamo Dan državnosti BiH kvizom 'Game of Mind'

Povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine, poštujući naredbe svih nivoa vlasti a koje se tiču ograničenog okupljanja u vremenu pandemije ...

18 Novembra, 2020