Unesite pojam vaše pretrage

Članovi Projektnog tima Fondacije “Izvor nade“ posjetili kompaniju Connecta

Posjeta PTF-a kompaniji Connecta 25. april 2018.

Posjeta PTF-a kompaniji Connecta 25. april 2018.

Članovi Projektnog tima Fondacije “Izvor nade“ danas su posjetili kompaniju Connecta i održali sastanak sa vlasnikom kompanije Senadom Sefićem.

Cilj posjete je bila prezentacija do sada urađenih projekata s kojima je Fondacija aplicirala na različite javne pozive i konkurse kao i projekata čiji se završetak i predaja očekuju u narednom periodu.

Studenti su tokom sastanka imali priliku čuti životnu priču Sefića ali i vrlo korisne savjete iz oblasti organizacije, poslovanja, inovativnosti, menadžmenta.

Sefić je posebno potencirao značaj proaktivnog pristupa koji podrazumijeva da studenti tokom studija ostvaruju i kreiraju kontakte, nude inicijative i projekte, te iskoriste svaku priliku koja im se pruži za određeni vid posla, prakse, volontiranja i sl. On je izrazio zadovoljstvo prezentiranim te pružio punu podršku na tom putu.

Amel Duranović je Sefića upoznao s aktivnostima koje je Projektni tim Fondacije poduzeo u ovoj godini kao i s projektima čija se realizacija očekuje u narednom periodu. Duranović se Sefiću zahvalio na izdvojenom vremenu kao i upućenim savjetima i porukama studentima.

Na kraju posjete upriličeno je zajedničko fotografisanje ispred kompanije Connecta.

[URIS id=4886]

Iz kategorije izdvajamo

Treća godišnjica smrti prof.dr. Fikreta Hadžića

  Njegova borba na putu dobra, pravde, istine, napretka je trajala do zadnjeg dana njegovog života, i nije posustajao ni u ...

20 Jula, 2021

Progres gradnje kroz fotografije

U susret budućem izgledu doma. Pratite progres izgradnje.

21 Juna, 2021

Ciklus predavanja iz oblasti nauke i inžinjeringa

Nauka i obrazovanje predstavljaju veoma važnu sferu u životu mladih, te im je stoga potrebno posvetiti i više pažnje. Na ...

17 Juna, 2021