Unesite pojam vaše pretrage

Članovi Projektnog tima Fondacije “Izvor nade“ posjetili kompaniju Connecta

Posjeta PTF-a kompaniji Connecta 25. april 2018.

Posjeta PTF-a kompaniji Connecta 25. april 2018.

Članovi Projektnog tima Fondacije “Izvor nade“ danas su posjetili kompaniju Connecta i održali sastanak sa vlasnikom kompanije Senadom Sefićem.

Cilj posjete je bila prezentacija do sada urađenih projekata s kojima je Fondacija aplicirala na različite javne pozive i konkurse kao i projekata čiji se završetak i predaja očekuju u narednom periodu.

Studenti su tokom sastanka imali priliku čuti životnu priču Sefića ali i vrlo korisne savjete iz oblasti organizacije, poslovanja, inovativnosti, menadžmenta.

Sefić je posebno potencirao značaj proaktivnog pristupa koji podrazumijeva da studenti tokom studija ostvaruju i kreiraju kontakte, nude inicijative i projekte, te iskoriste svaku priliku koja im se pruži za određeni vid posla, prakse, volontiranja i sl. On je izrazio zadovoljstvo prezentiranim te pružio punu podršku na tom putu.

Amel Duranović je Sefića upoznao s aktivnostima koje je Projektni tim Fondacije poduzeo u ovoj godini kao i s projektima čija se realizacija očekuje u narednom periodu. Duranović se Sefiću zahvalio na izdvojenom vremenu kao i upućenim savjetima i porukama studentima.

Na kraju posjete upriličeno je zajedničko fotografisanje ispred kompanije Connecta.

[URIS id=4886]

Iz kategorije izdvajamo

Održano drugo po redu druženje alumnista

U ugodnom ambijentu studentskog doma „Prof.dr. Fikret Hadžić“ održano je drugo po redu okupljanje i druženje alumnista Fondacije "Izvor nade". Prisutnima ...

26 Septembra, 2020

Fondacija Izvor nade i BRAVO potpisali Memorandum o saradnji

Fondacija "Izvor nade" danas je potpisala memorandum o razumijevanju i saradnji sa organizacijom BRAVO - Bosnian Representative Association for Valuable ...

4 Avgusta, 2020
Prof. dr. Fikret Hadzic, osmrtnica

Dvije godine od smrti prof. dr. Fikreta Hadžića

Prije dvije godine, 20. jula 2018., na bolji svijet preselio je prof. dr. Fikret Hadžić, profesor Ekonomskog fakulteta u Sarajevu ...

20 Jula, 2020