Unesite pojam vaše pretrage

Članovi Projektnog tima Fondacije “Izvor nade“ posjetili kompaniju Connecta

Posjeta PTF-a kompaniji Connecta 25. april 2018.

Posjeta PTF-a kompaniji Connecta 25. april 2018.

Članovi Projektnog tima Fondacije “Izvor nade“ danas su posjetili kompaniju Connecta i održali sastanak sa vlasnikom kompanije Senadom Sefićem.

Cilj posjete je bila prezentacija do sada urađenih projekata s kojima je Fondacija aplicirala na različite javne pozive i konkurse kao i projekata čiji se završetak i predaja očekuju u narednom periodu.

Studenti su tokom sastanka imali priliku čuti životnu priču Sefića ali i vrlo korisne savjete iz oblasti organizacije, poslovanja, inovativnosti, menadžmenta.

Sefić je posebno potencirao značaj proaktivnog pristupa koji podrazumijeva da studenti tokom studija ostvaruju i kreiraju kontakte, nude inicijative i projekte, te iskoriste svaku priliku koja im se pruži za određeni vid posla, prakse, volontiranja i sl. On je izrazio zadovoljstvo prezentiranim te pružio punu podršku na tom putu.

Amel Duranović je Sefića upoznao s aktivnostima koje je Projektni tim Fondacije poduzeo u ovoj godini kao i s projektima čija se realizacija očekuje u narednom periodu. Duranović se Sefiću zahvalio na izdvojenom vremenu kao i upućenim savjetima i porukama studentima.

Na kraju posjete upriličeno je zajedničko fotografisanje ispred kompanije Connecta.

[URIS id=4886]

Iz kategorije izdvajamo

Ad Astra

Još jedno zimsko januarsko veče proteklo je u toploj i ugodnoj atmosferi Studentskog doma „Prof.dr. Fikret Hadžić“. Studentski tim karijernog ...

23 Januara, 2023

Uspješno održana Mini škola kodiranja

Imamo nove buduće Tech lidere, koji su ovog zimskog raspusta odlučili započeti kodiranje svog puta do uspjeha! Jer raspusti sa ...

17 Januara, 2023

Održan trening za mentore i mentorice

Vršnjačko mentorstvo, kao program karijerne, akadamske i socio-emocionalne podrške vršnjacima, čine edukacije, individualni i grupni tematski susreti te treninzi usmjereni ...

10 Januara, 2023