Unesite pojam vaše pretrage

Balihodžić, direktor UpTrend Marketing Solutions-a i bivši stipendista Fondacije: Uspješno kreirana galerija stikera za Vispak

Kemal Balihodžić, Vispak Viber stikeri

Kemal Balihodžić, Vispak Viber stikeri

Na društvenoj mreži Viber ove sedmice plasirana je galerija stikera kompanije Vispak. Projekt je realizirala kompanija UpTrend Marketing Solutions, na čijem čelu je direktor Kemal Balihodžić, mladi i uspješni poduzetnik, te bivši stipendista Fondacije “Izvor nade“.

U izjavi za oficijalnu stranicu Fondacije “Izvor nade“, Balihodžić je kazao kako se radi o vrlo interesantnom projektu.

“Ovo bio vrlo interesantan i ‘drugačiji’ projekt u kojem smo uživali. Mislim da je naš kreativni tim odradio odličan posao a po zadnjim informacijama probili smo sva očekivanja. U samo tri dana imali smo preko 200.000 razmijenjenih poruka sa sadržajem Vispak Viber stikera, što je izvanredno. Najzahtjevnija komunikacija bila je s kompanijom Viberom jer je potrebno ispuniti mnogo uslova da bi se odobrila ovakva kampanja. Mi smo uspjeli i na kraju bosanski brend, kafu, pretvorili u jednu cool stiker verziju“, kazao je Balihodžić.

On je iskoristio priliku i zahvalio se rukovodiocu Marketing odjela Vispaka, Arminu Hodžiću, na implementaciji projekta, idejama i podršci u realizaciji.

Balihodžić smatra da Fondacija “Izvor nade” nudi kvalitetnu podršku srednjoškolcima i studentima u Bosni i Hercegovini.

“Drago mi je da svakim danom vidim mnogo mladih ljudi s kvalitetnim idejama i da su spremni za rad. To nam ukazuje na lijepu budućnost. Podrška kvalitetnim studentima i obrazovanju treba da nam, svima u Bosni i Hercegovini, bude prioritet umjesto što se bavimo politikom ili nekom drugom pričom koja je rupa bez dna“, kazao je Balihodžić.

Na realizaciji ove ideje, kao dio dizajnerskog tima kompanije UpTrend Marketing Solutions, radio je i Muhamed Hasanović, također bivši stipendista Fondacije “Izvor nade“.

U povodu uspješne realizacije projekta kompanija UpTrendSolutions i Vispaka, direktor Fondacije “Izvor nade“, Tarik Agetović uputio je čestitke na realizaciji te istakao da se radi o uspješnim mladim ljudima te da će Fondacija i dalje nastaviti stipendirati uspješne srednjoškolce i studente, kakvi su bili Balihodžić i Hasanović.

Iz kategorije izdvajamo

Enver Suljić i Nihad Ahmić – uspješni alumnisti i poduzetnici

Poznato je da među našim stipendistima i alumnistima imamo studente i ljude različitih profila, koji ostvaruju uspjehe na raznim poljima. ...

30 Novembra, 2021

Čuvajmo našu domovinu! Volimo sebe u Bosni i Bosnu u sebi! 

Prije 78 godina, 25. novembra davne 1943. godine na području današnjeg Mrkonjić Grada donesene su historijske odluke o obnovi državnosti ...

25 Novembra, 2021

Per aspera ad astra

U studentskom domu „Prof. dr. Fikret Hadžić“ svečano upriličena „zvjezdana večer“. Naime, u organizaciji naših vrijednih aktivistica Aide Mešić i ...

18 Novembra, 2021