Unesite pojam vaše pretrage

Održan Bazar polovne odjeće, ručnih radova i domaćih poslastica

Bazar odjece 2017 Ured Fondacije Izvor nade Nedzarici

Bazar odjece 2017 Ured Fondacije Izvor nade Nedzarici

U organizaciji Ureda Fondacije “Izvor nade” Nedžarići danas je održan Bazar polovne odjeće, ručnih radova i domaćih poslastica.

Građani Sarajeva, aktivisti i stipendisti Fondacije imali su priliku da u periodu od 11 do 14 sati kupe različite odjevne predmete, unikatne ručne radove te uživaju u specijalitetima koje su domaćini pripremili.

Prihodi od prodaje navedenih predmeta namijenjeni su stipendiranju učenika i studenata Fondacije “Izvor nade”.

Prema riječima Merjem Salihagić, savjetnice za odgoj pri Fondaciji “Izvor nade”, brojni gosti su uživali u druženju i pruženoj mogućnosti da svako na svoj način pomogne stipendiste Fondacije.

“Koristimo razne prilike i povode da korisno provedemo slobodno vrijeme zajedno. Još ljepše je kad je to učinjeno u ime dobra i podrške raznim dobrotvornim aktivnostima Fondacije. Radujemo se sljedećem Bazaru zimnice koji nam dolazi uskoro”, izjavila je Salihagić.

[URIS id=4412]

Iz kategorije izdvajamo

Ciklus predavanja iz oblasti nauke i inžinjeringa

Nauka i obrazovanje predstavljaju veoma važnu sferu u životu mladih, te im je stoga potrebno posvetiti i više pažnje. Na ...

17 Juna, 2021

Tarik Ibrahimpašić: Pronaći strast

Tarik Ibrahimpašić je alumnista naše Fondacije, trenutno na doktorskom studiju iz oblasti hardverske sigurnosti (Hardware Security) na Tehničkom Univerzitetu u ...

11 Juna, 2021

Progres gradnje kroz fotografije

U susret budućem izgledu doma. Pratite progres izgradnje.

5 Juna, 2021