Unesite pojam vaše pretrage

Održan Bazar polovne odjeće, ručnih radova i domaćih poslastica

Bazar odjece 2017 Ured Fondacije Izvor nade Nedzarici

Bazar odjece 2017 Ured Fondacije Izvor nade Nedzarici

U organizaciji Ureda Fondacije “Izvor nade” Nedžarići danas je održan Bazar polovne odjeće, ručnih radova i domaćih poslastica.

Građani Sarajeva, aktivisti i stipendisti Fondacije imali su priliku da u periodu od 11 do 14 sati kupe različite odjevne predmete, unikatne ručne radove te uživaju u specijalitetima koje su domaćini pripremili.

Prihodi od prodaje navedenih predmeta namijenjeni su stipendiranju učenika i studenata Fondacije “Izvor nade”.

Prema riječima Merjem Salihagić, savjetnice za odgoj pri Fondaciji “Izvor nade”, brojni gosti su uživali u druženju i pruženoj mogućnosti da svako na svoj način pomogne stipendiste Fondacije.

“Koristimo razne prilike i povode da korisno provedemo slobodno vrijeme zajedno. Još ljepše je kad je to učinjeno u ime dobra i podrške raznim dobrotvornim aktivnostima Fondacije. Radujemo se sljedećem Bazaru zimnice koji nam dolazi uskoro”, izjavila je Salihagić.

[URIS id=4412]

Iz kategorije izdvajamo

Progres gradnje kroz fotografije

U susret budućem izgledu doma. Pratite sedmični progres.

5 Aprila, 2021

Akcija Iftari 2021 - Jer Brinemo!

Dragi donatori, stipendisti, aktivisti i prijatelji fondacije Izvor nade, dozvolite na početku mjeseca Ramazana da uputimo dove Svevišnjem da ovaj mjesec ...

29 Marta, 2021

Sumiranje uspjeha stipendista/ica za prvi semester akademske 2020/2021

Stipendisti fondacije Izvor nade ostvarili su zapažene rezultate u prvom semestru u akademskoj 2020/2021. godini. Polugodišnja evaluacija je standardni semestralni proces ...

27 Marta, 2021